E foame mare in blogosfera

E foame mare in blogosfera

Bag de seama ca e foame mare in blogosfera din moment ce nu mai poti citi un articol sau comentariile aferente fara sa te trezesti cu 3-4 link-uri prin Profitshare. Ba mai mult nu poti comenta decent pe anumite bloguri fara ca o serie de cuvinte cheie sa-ti fie linkate prin Profitshare precum in exemplul de mai jos:

E foame mare in blogosfera

Omul a comentat pe subiect la un articol, iar cuvantul “praf” folosit in alt context decat cel al curateniei a fost automat asociat cu un link de afiliat pentru ceva aspiratoare.

Sunt sigur ca cei ce folosesc metoda asta pe site-urile lor vor spune faptul ca de vina e pluginul de la Profitshare. Intr-adevar cei de la Profitshare au avut o idee buna pe care au implementat-o prost, doar ca acest lucru nu inseamna neaparat ca pluginul respectiv trebuie si folosit ca atare.

E foame mare in blogosfera

Si nu, nu scriu aceste randuri fiindca sunt invidios pe eventualele castiguri din Profitshare ale respectivilor, ci fiindca vad astfel de link-uri intruzive tocmai pe blogurile celor care nu ratau nici o ocazie sa se planga de bannerele intruzive si reclama excesiva de pe site-urile romanesti.