E foame mare in blogosfera

Bag de seama ca e foame mare in blogosfera din moment ce nu mai poti citi un articol sau comentariile aferente fara sa te trezesti cu 3-4 link-uri prin Profitshare. Ba mai mult nu poti comenta decent pe anumite bloguri fara ca o serie de cuvinte cheie sa-ti fie linkate prin Profitshare precum in exemplul de mai jos:

Screen Shot 2015-04-24 at 07.28.14

Omul a comentat pe subiect la un articol, iar cuvantul „praf” folosit in alt context decat cel al curateniei a fost automat asociat cu un link de afiliat pentru ceva aspiratoare.

Sunt sigur ca cei ce folosesc metoda asta pe site-urile lor vor spune faptul ca de vina e pluginul de la Profitshare. Intr-adevar cei de la Profitshare au avut o idee buna pe care au implementat-o prost, doar ca acest lucru nu inseamna neaparat ca pluginul respectiv trebuie si folosit ca atare.

Si nu, nu scriu aceste randuri fiindca sunt invidios pe eventualele castiguri din Profitshare ale respectivilor, ci fiindca vad astfel de link-uri intruzive tocmai pe blogurile celor care nu ratau nici o ocazie sa se planga de bannerele intruzive si reclama excesiva de pe site-urile romanesti.