Felicitari postaritelor

Vineri, 4 decembrie. Dis de dimineata ma inarmez cu trei pachete mari de trimis prin posta. Pregatit sa dau de orice si oricine la Posta din Strand am luat cu mine scotch, foarfeca si adresele gata notate pe hartii unde sa trimit pachetele. Am descarcat coletele din masina la posta si m-am dus la ghiseu sa intreb cum pot fi trimise: asa sau invelite in hartie. Stiam ca pe vremuri trebuiau trimise invelite in panza alba, apoi in hartie. Doamna de la ghiseu mi-a spus ca in hartie, pentru ca nu au voie sa faca reclama cutiile. Folosisem cutii de la electronice. Asa era regula impusa de posta. Atunci le cer hartie sa cumpar sa impachetez. Se scuza ca nu au, dar este un xerox dupa colt care are. Las pachetele la Posta in grija angajatelor si merg la xerox. Iau hartie velina si ma intorc. Si ce sa vezi?!

Felicitari!

10
Lasă un răspuns

8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

Dar nu inteleg de ce ar trebui sa ne miram de ce au facut doamnele de la Posta. Eu o gasesc ca si o normalitate. Probabil ele stiau ca daca impacheteaza ele coletele “asa cum trebuie” isi iau ele o bataie de pe cap, daca te-ar fi lasat pe tine/orice client(asa ma gandesc eu). Adica au facut ceva normal. Deci nu ar trebui sa fie aceste doamne diferte de alte postarite. Ar trebui sa nu mai vedem aceste actiuni ca pe ceva extraordinar, cand o sa intelegem ca sunt unele chestiuni care fac parte din atributiunile de serviciu poate o… Read more »

Si de ce ai fi asa convins ca stii ce scrie in fisa lor de post…sau in a mea? Te-as intreba cate alte activitati care nu sunt inscrise in fisa ta de post faci, dar ti se par normale, ca si cum ar trebui facute? Sunt de acord ca trebuie multumit pentre ceea ce ele au facut. Dar sa nu exageram cu multumitul\laudatul, pentru ca l-a impachetat se pricep la fel de bine cat si la despachetat. Doar sunt destule cazuri in care destinatarii si-au primit coletele “putin” altfel decat la expediere (desfacute, verificate, rupte etc.) Dar e si vorba… Read more »

Furam si noi prin Strand, sa punem un pachet taman in tara Soarelui Rasare, insa surpriza, nu putem pune pachetul decat martea pana la 12, ca vine un agent vamal care verifica…
Sucks. Nu cred ca voi putea trimite pachetelele cu paprica extra special de la Budapesta…Kinda sad.

zob

Felicitari intr-adevar!! sosobigman probabil e genul care sta pe langa mamica lui si are micul dejun la patuc zi de zi.

Tavi Repede

si eu am patit la fel la posta din strand… frumos gest

Ei…poate ca stiau ca tu esti acela cu plangerile pe blog 🙂

Oameni buni… daca al nostru Calin a laudat ceva, inseamna ca-i de bine! 🙂