Este Trident in faliment?

Am dat cautare dupa Trident pe internet, deziluzionat fiind de deschiderea hypermarketului la Sibiu, sambata. Si spre suprinderea mea am descoperit un blog pe Google Cache desfiintat de curand (oare de ce?). Acest blog contine informatii cum ca Trident are multe procese pe rol, unele de executare silita sau faliment. Oare asa sa fie sau e o intoxicare de la concurenta? Vedeti mai jos captura blogului respectiv.

via (Google cache al blogului, atat cat va mai exista)

Captura mea dupa acel blog:

Este Trident in faliment?

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

Pai cam toti banutii lu’ Mateescu stiam eu ca sunt pe imprumuturi mari de la banci. Faliment nu cred ca sunt.. dar daca nu-si platesc creditele au cam pus-o de mamaliga. Nou’ supermarket mi se pare cam gol si cu preturi la anumite chestii mult mai mari decat in METRO care e doar la cativa zezi de metrii distanta. Cred ca o sa aiba venituri chiar mai mici decat Tridentul din V@.

gelu

domnule, la stilul in care vin si pleaca angajatii, nu m-as mira sa dea faliment nu pentru credite luate, ci pentru ca nu au angajati !!!!!!!!!!!
nu cred ca exista in lumea asta (cel putin in tara asta) o firma care sa aiba un asemenea flux de angajati. Cred ca deja tot Sibiul stie cat de ticalosi sunt patronii (mai ales duduia), cat de urat vorbesc ei cu angajatii….mai rau ca Ilie Carabulea!

Ce creaza domnul Mateescu strica “duduia” cum zicea domnul de mai sus. In orice companie mare sunt astfel de probleme ,mai ales acum in criza cand e lipsa mare de lichiditati si banii se recupereaza greu de pe piata.

Atentie e alunecos! nu vreau sa apar tridentu’ si nici nu vreau sa dau in el fara sa am dovezi. Acel blog era facut de un fost angajat al trident-ului probabil disponibilizat care invita alti “prieteni” sa-si dea cu parerea (noroiul) despre patroni respectiv unitatea comerciala “Trident Trans Tex” si cum e sport national sa-ti dai cu parerea in mod negativ despre tot felul de lucruri fie ca le cunosti sau nu, fie ca poti dovedi sau nu asa s-a facut blogul. Acum probabil, cu noul hipermarket, persoana aceea a fost reangajata si a sters blogul. Laudabil este doar faptul… Read more »

TRIDENT chiar are mari probleme. Aici poti citi mai multe:
https://www.antitepari.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=17045&Itemid=27

angajat

la TRIDENT se semneaza contracte “cu clauza de confindentialitate” adica toate prevederile contractului sunt secrete pentru contracte de “asigurare” (mai mult de jumatate din salariul cuvenit si negociat, care dupa ce bati palma cu hotul de Mateescu afli ca ai luat Tzeaapa) . In perioada deschiderii sunt oameni care au lucrat si 50 – 60 de ore incontinuu se poate vedea pe condica (care de obicei e “pusa bine” sa nu se piarda. Pe aceasta cale ii rog pe cei de la ITM sa dea o fuga pana la magazinele TRIDENT unde unii oameni nu si-au luat salariile de 3… Read more »

Cineva

Mateo cu duduia sunt cei mai mari tzepari pe care am avut placerea sa-i intalnesc. Nesimtirea lor fiind egalata doar de ego-ul nemaiintalnit gen “buricul pamantului”. Sunt cele mai odioase persoane intalnite. Totul la ei e fatada si sunt cu gandul doar la tzepe. Probabil ca nu vor da faliment dar ca semn de protest pentru nesimtirea lor putem evita vizitarea mall-ului ridicat prin tepele date furnizorilor si angajatilor. Rusine

“Trident Trans Tex” Sibiu s-a cerut in insolventa

– Solicitarea de deschidere a insolventei a fost “rezolvata” de Tribunalul Sibiu in mai putin de o saptamana, in timp ce alti creditori asteapta de cateva luni solutionarea unor cereri similare
– Termenul limita pentru inscrierea la masa credala este 10 septembrie 2009
– Cititorii nostri sustin ca “Hornach” a achizitionat “Trident Sibiu Center” cu peste 30 milioane euro
– Ipoteza ANTITEPARI.ro: banii incasati in urma tranzactiei nu au ajuns in conturile societatii, ci in buzunarele asociatilor Alina-Mona si Constantin Mateescu

Deocamdata aici:
https://www.antitepari.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=25572&Itemid=27