E 2017 for fuck’s sake!

Desi am trecut deja de jumatatea anului 2017 inca mai exista oameni care fac “SEO” in felul asta:

Sau indivizi precum ala de la toateblogurile care continua sa dea diverse spamuri, tuturor celor inscrisi pe agregatorul lui cu texte de genul:

Hello,
Iarta-ma ca iti scriu din nou, adevarul este ca nici nu stiu daca ai primit primul mail, insa m-am gandit ca poate nu ar strica sa-ti amintesc de propunerea legata de sectiunea “Blog Recomandat” din toateBlogurile.ro.
Si daca tot ti-am amintit, iti spun si cat costa. 🙂
Cum spuneam si in mailul anterior, pretul este mai mult decat decent, adica 150 de lei/an.
Vestea buna este ca fata de acum 3 saptamani, cand ti-am scris prima data, autoritatea site-ului nostru a mai crescut cu 3 puncte MOZ si am ajuns la 61, iar blogurile indexate in aceasta sectiune au link dofollow. Un link dofollow pe toateBlogurile face mai mult decat bine la SEO.
Da-mi un semn daca te intereseaza, te rog mult. Daca ai alte intrebari iti stau la dispozitie cu placere.
Multumesc!
Victor
admin toateBlogurile
Asta incercase in urma cu vreo doi sau trei ani o figura inspirata din Filantropica cand ne-a dat spam tuturor ca sa ne vanda niste linkuri foarte valoroase la 100 de euro bucata, un pret cu adevarat “modic” pe care-l cerea doar fiindca conform lui avea nevoie urgenta de bani pentru a-si rezolva niste probleme de sanatate fiindca altfel cerea mult mai mult pe linkurile alea…