Datornicii Sibiului

Datornicii Sibiului
Mateescu rade la datornici. El este in top pe banii lor

Pentru ca am scris despre topul Forbes al bogatilor ce nu tine cont de datoriile uriase ale acestora va scriu eu despre locul 10 din topul sibian, Mateescu, patronul Trident cu datorii de peste 32 milioane de euro plus refuzuri la plata de vreo 6 milioane de euro. (via)

Topurile astea ale bogatiei, am tot spus-o, ar trebui sa fie puse fata in fata cu topul celor mai saraci sibieni. Hai sa incercam un astfel de top: care este cel mai sarac sibian? Sunt mai multi?

Cum poate trai un om ca Mateescu cu 32 milioane datorii la banci, salariati, creditori si sa se mai suporte. Dar astia nu stiu ce este bunul simt…de asta au ajuns bogati peste noapte… De la vanzarea de haine second hand aduse cu sacii din Germania dupa Revolutie sotii Mateescu s-au trezit mari patroni. Isi palmuiesc angajatii, le dau spite in fund, batai exemplare si injuraturi ca la usa cortului. Acestia sunt bogatii Sibiului de pe locul 10.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Ma mir cum astia de la Forbes l-au uitat pe Ilie Gradinar, apreciat de unii ca fiind mai bogat decit Carabulea. Dupa mine Ilie Gradinar ar trebui sa se gaseasca in primii 100. Cu aproximativ 60 milioane de euro te clasezi in prima suta. Sunt sigur ca Gigacalorie are banii astia.

Claudia Catzeaua

Sa nu uitam de familia Boţa, care au datorii peste tot si au dat mii de tepe la oameni necajiti.