Cugetari matinale #38

Stiu c-a inceput weekendul, insa e nevoie si de ceva cugetari matinale pe aici:

  • In dimineata asta banala, un om simplu a reusit sa devina noul meu erou;
  • Cei mai gingasi politicieni sunt aia care atunci cand sunt in opozitiei voteaza impotriva unui proiect de infrastructura si pe deasupra mai si protesteaza vehement impotriva lui invocand aspecte de urbanism, ecologism si alte hipstereli ieftine. Apoi, cativa ani mai tarziu, dupa ce ajung la putere si isi trag comisioanele aferente pentru aprobarea proiectului respectiv se declara entuziasmati si-l adopta cu voturi in unanimitate uitand de toate aspectele pe care le-au invocat cand erau in opozitie;
  • Unii scriu despre aia care au picat Bacul si ii considera ca fiind copii ce nu au nicio responsabilitate. Cu asa abordare n-are rost sa ne mai mire faptul ca scoala romaneasca produce looseri pe banda rulanta;
  • Aparent in ziua de azi exista mai multe televiziuni de sport decat de orice altceva cumulate;
  • Nu cred sa existe popor mai misogin ca britanicii, auzi la ei sa faca un canal de TV care sa se numeasca movies4men. Unde sunt feministele cand ai nevoie de ele?
  • History TV ar trebui sa-si schimbe numele in Alien TV sau Esoteric TV pentru ca prezinta numai teorii SF ale istoriei.

Cugetari matinale #38

5
Lasă un răspuns

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Ia sa le luam noi pe rand: 1. Clar un erou! Poate ultimul! 2. La fel de gingasi sunt si aia care fiind intr’o alianta candva cu aia de azi le sunt opusi, zbiara cat ii tin bracinarii impotriva unor masuri luate candva impreuna. 3. Eu as tine sa felicit profesorii pentru promovabilitatea in crestere! Bravo lor, au reusit sa faca din meditatii o scoala paralela, pe banii netaxati. 4. Desi nu sunt fan si nu am pachete suplimentare, jumatate de grila sunt programe de sport. 5. La paradele unde ii sustin pe poponari; 6. Tot e bine ca au… Read more »

Cred ca sotia asa zisului sofer de camion avea si ea alta treaba. O sotie adevarata descopera orice.