Credinciosii intreaba, dupa ce pacatuiesc

Am primit de la un prieten un link astazi care a reusit sa starneasca hohote de ras minute bune. Blogul unui calugar ortodox care raspunde credinciosilor. Subiectul in discutie “malahia”. Pentru necunoscatorii biblici asta inseamna masturbarea. Am ras cu lacrimi cand am citit raspunsul plin de evlavie si citate biblice, alaturi de sfaturi de canon. Lista consecintelor fizice, o mare aberatie de altfel, este cea mai distractiva. Cititi si va minunati cum veti rata Raiul din cauza masturbarii.

Căutări:

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Vezi ca acela este un site ironic la adresa crestinismului in general si ortodoxismului in particular. Nu este vorba catusi de putin vorba de vreun calugar, sunt pur si simplu aberatii ale unui ateu. Este pe aceeasi treapta cu siteul https://www.luminasfanta.com/ la care ii si face trimitere daca te uiti.

Ce i-ai cazut in plasa 🙂

asta-i mai degraba un student caruia nu ii plac Harry Potter si Holograf :))

Onania sau malahia nu se refera strict la masturbare, ci la varsarea spermei fara scop de a fecunda. Onan a fost nevoit sa se casatoreasca cu sotia de curand decedatului sau frate (nush ce lege biblica), si ca sa nu zica lumea ca fiul lor ar fi fiul fratelui sau (nunta lor a avut loc foarte curand dupa moartea fratelui, si se presupune ca ala s-a mai distrat inainte sa moara) a facut coitus interruptus, adica a dat pe langa la final. Astfel masturbarea intra in categoria onaniei dar nu este sinonim cu aceasta. Ma dispera cand ii mai aud… Read more »

am vazut. dar acum vreo 3 ani era unu smecher care facea pe toti onanisti, ca el era “smecher si el macar mergea la curve si nu era onanist”, si dupa ce m-am informat despre istoria lui Onan asteptam sa inceapa iar cu injuriile sa ii pot da si eu replica ca si el e ori onanist ori foarte inconstient ca mergea la curve fara prezervativ, dar nu a mai folosit acel cuvant, si am ramas cu discutia neefectuata, si am tot asteptat ocazia sa o fac. si uite, ca prin minune am primit-o azi, si pot incheia acest capitol