Confesiuni Vasluiene

112.gif

Vasluienii merg des la psiholog atunci cand sufera cate o depresie. De cele mai multe ori sunt deprimati ca n-au omorat pe nimeni de prea multa vreme.

Va las sa va delectati si voi cu urmatoarea confesiune:

Fratilor am trait-o si pe asta! X(
Acu’ 50 de minute latra caini foarte tare la mine.
Am Iesit afara, m-am apropiat de sura de paie si am auzit vorbe peste gard. Erau 3 insi.
Am luat furca de langa sura si am sarit gardu’, i-am fugarit vreo 300 metri, prin vii pe la vecini, prin aratura, am cazut pe jos ca m-am impiedicat de sarma de la randuri de vie, am luat-o iar la fuga si m-am oprit la un moment dat intro parloaga, era iarba pana la genunchi, ceata ca dracu deasa, m-am ascuns acolo, ei se auzeau la 100 metri mai sus in deal, cainele meu era langa mine, statea linistit, am asteptat vreo 10 minute, ei vorbeau in continuare.
Au decis sa incerce iar si sau lasat la vale, se lasau spre mine, eu aveam furca ii asteptam, cand s-a apropiat la vreo 30 metri cainele meu a latrat si ei au aruncat cu un bolovan, unu cica "Bai hai sa plecam" si o lua inapoi, vroiau sa nu m-ai atace, atunci am fugit spre ei, nu am putut sa-i prind ca aveam cizmele alea de marimea 44, fugeam ca naiba, frig ca dracu’. Eram 30 metri in urma lor cu fuga, cu furca in mana, am decis sa urmaresc unu, l-am urmarit pana s-a aruncat in rapa, e o rapa acolo la mine, au scapat. X(
:-q Prostia mea a fost ca aveam cizmele si nu aveam telefon sa il sun pe varmiu sa vina cu cativa din zona sa vina in fata lor, ii bateam de ii lua ambulanta.
Prostia mea a fost ca nu m-am gandit sa ma dau inapoi sa iau coasa sa dau cu ea peste gard ca sigur nimeream unu.
Dar nu m-am mai gandit ca eram stupefiat ca au venit hotii chiar la mine, eu care nu am treaba cu nimeni si ma respecta lumea.
Ei au vrut sa fure o guma, o banda dinaia de cauciuc de 5 metri lungime pe 1 latime, care o pui la pomestina pe caruta daca stiti voi, cei care stau la tara cred ca stiu exact ce e aia, o amarata de banda de la alta caruta nu era noua, eu o pusesem pe sura de paie sa nu ploua in ele, insa am agatato bine cu sarma de o parte si de alta si asta i-a retinut ca am vazut ca a tras de ia, a daramat un balot din ala rotund care luasem eu din el.
Nu imi vine sa cred. Daca prindeam macar unu’. bagam furca in el, ii rupeam muia insa a avut noroc.
Voi ce faceati daca erati in locul meu? avand in vedere si tensiunea, gandirea e mai putin rationala in momentele astea.

sursa CLUB PTC