Colaboratori?

Nu-i asa ca suna conspirativ? Ma gandeam ca e timpul sa dezvolt Mazemania. Prea sunt singur pe aici la scris si multi la citit. Asa ca ma gandesc sa caut colaboratori pentru a scrie in Mazemania.
Ideal ar fi sa se semneze Dorothy, Omul de tinichea, Sperietoarea, Leul cel las si Toto plus eu. Ce mai echipa de vis am face! Cineva interesat pentru posturile scoase la concurs? Nu platesc, multumirea sufleteasca de a scrie pe Mazemania e de ajuns! 🙂

Pentru inscrieri email la cblaga (at) gmail (punct) ro

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
drakk

Desigur ! Ideea este minunata. In acest fel s-ar dezvolta nu numai un curent de opinie cat si un loc pentru cei ce vor sa si spuna parerea altfel decat -cenzurati.

Ma intereseaza propunerea ta. Eu as vrea rolul lui Toto. Vb pe mail.

Stavio

Omul de tinichea e disponibil ? Dar vreau si ceva detalii.

Te-ai pricopsit si cu un candidat ptr. “Leul cel las’ ca te prind eu iepurashule” problema: 1) e ca mai trebuie sa fi si tu de acord. a2)a problema e ca nu-mi place cum incepe propunerea ta si anume “ideal ar fi sa se semneze….” deja se presupune o relatie sef -subaltern in care seful zice ce e ideal si subalternul zice “da shefu’ sa traitzi!” de unde mai e un pas pana la cenzurarea articolelor sau scrisul tematic la comanda… Daca tu consideri ca te poti abtine de la cele 2 probleme de mai sus atunci te rog inscrie-ma… Read more »