Bunicul si nepoata

Screen Shot 2016-02-14 at 08.11.51

Mai devreme Trump a postat pe Instagram si Facebook urmatoarea poza:Screen Shot 2016-02-14 at 08.11.51

In cazul in care nu stiti cine-i duduia din poza va spun eu. E nevasta lui Trump, Melania in varsta de 45 de ani (el are 69).

Conteaza mai putin in ce imprejurari s-au cunoscut sau in ce imprejurari s-au casatorit atat timp cat relatia lor e stabila si atat timp cat se accepta unii pe altii. Si conteaza si mai putin faptul ca fata si corpul Melaniei au fost sculptate de un meserias estetician.

Ce conteaza din poza asta si din o sumedenie de clisee similare e diferenta imensa de imagine intre cei doi, sot si sotie. Am vazut de-a lungul timpului o gramada de cazuri dinastea si Melania Trump la cei 45 de ani ai ei arata mai bine decat multe fete cu 20 de ani mai tinere, in timp ce Donald Trump arata asa cum ar trebui sa arate un batranel cu parul vopsit si aranjat, dar trecut de 60 de ani.

Ori lucrul asta e relativ absurd. Dac-ai avea toti banii din lume precum Donald Trump si ti-ai permite sa-ti faci nevasta sa arate de 25 de ani desi ea are 45, de ce nu te-ai face si pe tine sa arati mai tanar? Mult mai tanar decat esti de fapt.

Pana la urma cu ce te incalzeste pe tine ca barbat ca nevasta ta arata cu 40 de ani mai tanara decat tine cand in public tu esti bunicul si ea nepoata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *