Asfaltu’ asta nu-i prea bun

Probabil ca va intrebati de ce anume nu-i bun asfaltul. Ei bine nu e bun fiindca te dor genunchii din cauza lui atunci cand speli covoare.

Bine, probabil ca v-am bagat in ceata deja, insa in iulie 2012 cei care primisera greaua misiune de a fotografia si urca in baza de date a Google Maps – Street View toate drumurile din Romania s-au intalnit in localitatea Lazaresti din judetul Gorj cu o metoda de a spala covoare unica in lume.

Astfel au aflat si ei, care-i de fapt motivul pentru care in judetul Gorj, drumul judetean 665 a fost asfaltat din bani europeni. Nu! nu l-au asfaltat edilii ca sa aiba masinile pe ce sa circule, ci ca minoritarii sa aiba pe unde sa-si spele si ei covoarele.

Metoda e simpla: Furi imprumuti un triunghi auto de la vecinu’ cu masina, il montezi in mijlocul benzii de circulatie, apoi intinzi covoarele si te apuci de spalat sub mangaierea razelor solare:

Screen Shot 2015-04-02 at 17.08.55

Pana la urma de aia a tras primaru’ asfalt ca oricum nu prea circula masini pe acolo ci mai degraba carute. Singurul dezavantaj e ca dupa un timp te cam dor genunchii de la rigiditatea asfaltului, dar macar ai unde sa-ti speli covoarele nu?Screen Shot 2015-04-02 at 17.09.19

Pe de alta parte e bine totusi ca in localitatea Lazaresti, pe DJ 665 e asfalt bun. Cati soferi de drumuri nationale tanjesc dupa asa ceva si n-au?

Screen Shot 2015-04-02 at 17.09.39