Adio Cocoon Cafe!

Au fost cateva luni pentru unii, un an si ceva pentru altii de seri petrecute la un pudding, o cafea sau o bere toate alaturi de o clatita speciala la Cocoon Cafe. O cafenea condusa de o familie romano-belgiana care ne-a bucurat unora serile. Dar ca toate lucrurile frumoase s-a dus si Cocoon! Din 25 mai a fost inchis pana in 9 iunie, dar azi am aflat ca trebuie sa spunem Adio Cocoon Cafe. Afacerea a fost scoasa la vanzare si va ramame inchisa…. Ica si Marc, cei doi care au facut posibil Cocoon Cafe, au decis sa ia viata de la capat cu alte idei de afaceri. Se pare ca rentabilitatea unui astfel de local nu e mare la Sibiu, adica nu e mai deloc… Asta daca procedezi cinstit si ca la carte, ca stim noi altii in centru care nu au clienti, dar au mega-profit…doar ca nu spala doar vase, ci si bani!

Cocoon Cafe a fost un loc ce pentru mine a avut insemnatatea sa pentru o vreme. Dar viata merge inainte. Adio Cocoon Cafe!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
CrazySexyMarvelous/Orgyking

Sunt atatea localuri OK in Sibiu, incat cu siguranta vei gasi altceva ce ti se va potrivi, un loc unde te vei simti bine… 🙂 asa eram eu cu clubul inside cand s-a inchis 🙁