Wishlist pentru Black Friday

Woman with cell phone in mall

Pentru ca in Romania mereu exista oameni care vor sa fie mai speciali si se cred mai speciali, noi o sa sarbatorim Black Friday de doua ori si in acest an. Odata in raport cu magazinele din Romania care s-au dat toate dupa eMag si organizeaza Black Friday cu o saptamana inainte de termen si a doua oara in rand cu restul lumii, adica pe 24 noiembrie.

Din Romania nu prea avem ce cumpara, mai ales ca o gramada de chestii ni se par scumpe (chiar si de Black Friday) daca e sa ne raportam la preturile de aici, iar reduceri de pana la 30% se ofera de regula si cu alte ocazii.

Totusi mi-am propus sa urmaresc ofertele de la Libris, Carturesti, Nemira si Humanitas. Am in bookmark si Elefant sau Okian desi n-am prea vazut nimic interesant, iar de la Elefant am luat deja ce mi-a trebuit.

In rest o sa ma uit dupa un ceas misto la Watchshop pentru c-am auzit ca vor avea reduceri destul de mari la ceasuri.

Apoi, saptamana viitoare cand or sa faca si oamenii normali Black Friday o sa pandesc un UE Boom/Megaboom pentru ca la asta pe care-l am i s-a defectat butonul de power si bateria, chestii pe care evident le pot repara/inlocui, dar care nu-mi prea confera suficienta incredere, si eventual vreo oferta buna de VPS in Romania ca sa-mi fac al treilea server de DNS redundant pe el.

Altceva zau ca nu-mi trebuie si nici nu-mi face cu ochiul anul acesta, mai ales pentru ca nici macar de Singles Day n-am luat cine stie ce.

De fapt daca ma gandesc bine nu mi-ar strica vreo 10 placi video reduse cu cel putin 50% ca sa pot sa-mi mai cresc putin noul proiect.

Voi ce v-ati propus sa va luati anu' asta?

P.S. O sa apara featured image default si automat pentru ca ultimul update de WordPress a stricat ceva functii AJAX… si n-am timp acum sa le dau de cap.