Twitter e așa cum l-am lăsat

Am revenit pe Twitter pentru că Facebook a devenit din ce în ce mai anost.

E plin de spam, de postări inutile și irelevante, de poze cu copii și alte animale așa că în afară de postările de pe pagini și marketplace nu mai are nicio utilitate din punctul meu de vedere.

E drept că și eu l-am cam futut și de asta psihanaliza boților nu mai funcționează, dar oricum era defect de mult.

Revenind la Twitter, partea mișto e că nu mai e o comunitate anostă ca acum 10 aproape 15 ani, când începusem eu să o ard pe acolo ci s-au mai înmulțit și evident s-a mai triat plebea așa că majoritatea sunt mult mai educați acum.

O altă chestie mișto e că poți filtra destul de ușor și de bine conținutul fără să ai nevoie de extensii de browser ca în cazul Facebook, iar treaba asta ajută foarte mult la relevanță.

Dincolo de alta, Spania are o comunitate destul de activă pe Twitter, spre deosebire de Facebook.

Și probabil cel mai important aspect e că pe Twitter, de regulă, nu te blochează sistemele de filtrare a conținutului aiurea. Adică poți să spui că unii sau alții sunt nașpa, poți critica hipsterimea de stânga sau oligofrenii de dreapta fără să-ți iei vreuna în bot, metaforic vorbind desigur.

Ah! Și probabil cel mai important lucru, spre deosebire de Facebook unde feminazista Sheryl Sandberg a interzis sfârcurile feminine, dar permite poze cu zoofilie și gore, Twitter n-are niciun fel de problemă cu țâțele.