Susan Boyle strikes again

Pe romaneste Susan Boyle loveste din nou! Am vazut inregistrarea melodiei cantata de ea la prima semifinala a concursului TV Britain’s Got Talent. Vedeti si voi mai jos si va minunati. Cred ca aceasta femeie face atat de mult pentru o lume intreaga prin vocea ei, decat multi lideri intr-o viata! Cei ce au capacitati empatice pot simti vibratiile ce le transmite prin vocea sa…

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Hm. Sa nu exageram. A cantat mediocru spre prost.A inceput fals, s-a corectat iar la sfarsit i-au bagat ceva ecouri sunetistii ca sa dea majestuos si liric. E doar o tanti talentata, nu Pavarotti.

@dreamwind55
Nu cred ca Pavarotti a cantat de la inceput cum canta asta, si cantatul se invata. Eu zic ca a cantat exceptional, la fel ca data trecuta, doar melodia nu e la fel de puternica.

@mazemania
Poti seta dimensiunea clipului video sa-ti incapa in articol, acum “da pe dinafara” 😛

Pai cred si eu ca la cat costa un bilet la Pavarotti huidui daca falseaza. Susan Boyle are talent, dar nu asta e problema. Problema e ca atat de indobtociti suntem cu totii incat cum auzim niscai note inalte si instumete clasice ne entuziasmam de parca ar fi coborat D-zeu pe pamant. Tipa e ok, publicul nu e.