Supervoluntarii sunt chemați la Gală

Sibiu, 14.11.2008 – Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu si Asociatia Colors au sunat mobilizarea pentru toti voluntarii din judetul Sibiu! Acestia sunt asteptati sa se inscrie pentru a fi premiati in cadrul celei de-a treia editii a Galei Voluntarului, care va avea loc in 5 decembrie la Hotel Continental Forum.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari din judetul Sibiu. Ca in fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ne ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat, in mod voluntar, in multitudinea de proiecte comunitare locale.


Editiile anterioare, desfasurate in 2006 si 2007 au constituit un real succes si au mobilizat peste 300 de voluntari si foarte multi sustinatori. In acest an, pentru toate categoriile propuse, voluntarii si organizatiile lor sunt invitati sa isi descarce formularele de inscriere de pe blogul galavoluntari.wordpress.com si sa le trimita pe adresa as_colors@yahoo.com pana la data de 25 noiembrie 2008.

Editia 2008 aduce si o serie de noutati. Vom avea o categorie noua : cele mai bune proiecte extrascolare, destinate institutiilor de invatamant, active pe acest domeniu. Vom avea o saptamana de vot online : direct pe blogul evenimentului, se va putea vota cel mai simpatic voluntar. Si, nu in ultimul rand, vom avea o petrecere de pomina, la finalul Galei !

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151) si Ioana Mateiu, consilier tineret Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu (0740-138049).

Gala pentru Supervoluntari 2008 este un proiect realizat de Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu si Asociatia Colors in parteneriat cu Hotel Continental Forum, Crispus, Dram Center 07, Elio prod si Casa de Cultura a municipiului Sibiu. Parteneri media : Monitorul de Sibiu, 7 Seri, Kiss FM.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor.