STOP Poluarii fonice

Asociatia de cartier Centru Istoric Sibiu prin locuitorii zonei a trimis o petitie mai multor institutii pentru a opri poluarea fonica infernala a Centrului Istoric. Stiu ca multi locuitori din alte zone nu ii inteleg pe acesti oameni si chinul la care sunt supusi zilnic, dar nu doresc nimanui sa aiba casa langa Chill Out, Celebrity, Union, Bograis sau altele asemenea. Oamenii aceia nu mai locuiesc, ci sunt pur si simplu prinsi intr-o temnita si torturati noapte de noapte. Cum ar fi ca si voi sa nu puteti dormi linistit NICIODATA? V-ar place?

Locuitorii au mai ridicat si problema concertelor din Piata Mare ce ar trebui mutate pe stadion sau altundeva. Mai ales ARTMANIA. Sincer un astfel de festival nu isi are locul si sensul in Piata Mare. Ce legatura este intre acest spatiu si festivalul ARTMANIA? Stadionul si asa nefolosit e un spatiu mult mai propice pentru concerte de acest fel.

Si ca sa-i lamuresc pe cei ce ma intreaba de ce tin partea locuitorilor (asta daca nu e eveident ca au dreptate): simplu, m-am oferit VOLUNTAR sa le fiu purtator de cuvant.

Detalii pe cartiersibiu.blogspot.com/