Sibiu Blogger Meeting – Take 3

A fost si a treia întâlnire a bloggerilor. Desi speram sa fie “Mare” a fost de fapt mica, pentru că dintre toţi care au confirmat, ne-am strâns doar 12. Dar am fost mai eficienti. Poate si pentru ca era destul de frig! Dintre cei 12 prezenti 3 au fost din afara orasului. Ovidiu şi Alex, cunoscuţi în spaţiul virtual drept administratorii site-ului mălin.ro au impresionat prin realizarile lor…desi sunt doar la liceu! Nosfer era si el acolo, alaturi de alti bloggeri ce au mai fost la una din primele doua intalniri: sosobigman, Fireangee şi Mazemania, totulenumăr. Au fost pentru prima oara Tomitzel (tot din Copsa Mica), Andra – Suflet Pierdut, pe Lucian, Adrian Bugariu.

Ne-am prezentat blogurile, apoi am intitiat discutii pe tema zilei: ce campanii sa facem in blogosfera ca un proiect comun al bloggerilor sibieni. Campanii care sa ne adune si in viata reala. Au fost multe idei printre care campanii pentru salvarea padurii din Gusterita (ia ghiciti cine a propus asta?!), calendar 2009 facut de bloggeri (idee prezentata pe site aici si completata de comentarii). S-a discutat si despre campania cu adoptarea ciinilor. Au mai fost si alte idei, dar pana la urma ne-am oprit la una care nu e deschisa doar bloggerilor ci si prietenilor acestora, adica acei ce ne citesc s ne si comenteaza, uneori.

Vom initia CLUB Blog Sibiu Index. Ce este acest Club, prescurtat deja in Club BSI? Bloggerii sibieni si nu numai se vor intalni la doua saptamani in cadrul Clubului BSI (cei ce doresc) si vor avea diferite activitati. Astfel pentru prima intalnire s-a propus sa aiba loc in 5 octombrie de la ora 17 (duminica) in Cafeaneaa Premier (sub Banca Reiffeisen la intersectia Mihai Viteazu si Calea Dumbravii – Andra va da explicatii la comentarii exact unde e, pentru ca ea va face rezervarea). Toti cei ce vin la intalnire vor aduce cu ei o carte (intre 100-200 pagini, intreaga, noua sau la mana a doua, trei, zecea, dar beletristica!) si o va aseza pe masa. Fiecare din cei prezenti va lua la plecare o carte, alta decat cea adusa. E un schimb de carti cum se face deja in Romania. Dar nu e totul! Tot la aceasta prima intalnire a Clubului BSI avem si o tema de discutie: toti participantii trebuie sa vada filmul Ticalosii (productie Romania, 2007) pentru ca vom analiza, diseca, comenta acest film.

La urmatoarele intalniri vom stabili in 5 octombrie ce vom face. Au fost deja propuneri sa comentam o piesa de teatru pe care sa o vedem toti si sa facem schimb de obiecte pe o anumita tema. Idei sunt multe. Dar ideea Clubului BSI a prins deja si pser sa fie multi cei interesati sa subscrie. Pentru intalnirea din 5 octombrie trebuie sa va inscrieti mai jos la comentarii (blogger sau doar ciititor) pentru a sti cati vin. Andra pregateste pentru o alta intalnire si ceva surprize super-placute.

Poze de la intalnire au fost baietii din zona Copsa Mica. Poate pun ei azi un link la comentarii.

UPDATE: Poze de la Tomitza Poze

12
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
No

eu vreau sa fiu prima care se inscrie :))

matzishor

imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, dar o sa incerc sa fiu acolo la urmatoarea intalnire, din octombrie, cu conditia sa fie candva dupa mujlocul lunii octombrie.

tomitzel

Hey, pozele le-am pus aici https://picasaweb.google.com/militarutomita/BlogMeeting21092008
Prezent la Club BSI 😀

Maria Sb/Buc (prietenii stiu de ce:)

Daca se lasa cu turnament de biliard sau ping pong ma inscriu. ok ok ma inscriu oricum:)
Dar oare de unde sa fac eu rost de filmul ala pana atunci, avand in vedere ca nu sunt ilegalista? Help anyone?

Andra

@matzisor: Pai ar fi cazul sa te prezinti! :))) (glumesc, bineinteles!)

@tomitzel: Vai tu!? Merci de poze!

@maria: Facem face si turnament de biliard, ca se exista!

Calin, nu cafenea, e pub, dar cred ca asta e detaliul care conteaza cel mai putin. Hahah.

Calin Blaga

@ Maria – turnee vrei, ha? Faceeemmm!!! Filmuletul daca il vrei vb cu Tomitzel (intri pe blog la el si ii lasi un mesaj cu ID-ul tau de mess, apoi vb in private cu el)….poate il vedeti impreuna….:)

Cristi Rus

O sa fiu pe 5 oct. Din pacate nu am reusit sa ajung la asta. Urmatoarea n-o ratez.

“Au fost multe idei printre care campanii pentru salvarea padurii din Gusterita (ia ghiciti cine a propus asta?!)” – cred ca nu tu 😀

tudor

– filmul ticalosii este f. prost. pacat de ideea lui.
– care e legatura schimbului de carti/ideilor de filme cu bloggerii? se comenteaza pe bloguri sau doar la intalnire?

Calin Blaga

@ Tudor – aprecierile despre film la intalnire…
– ideea este sa avem o activitate comuna (nu e deshisa doar bloggerilor)

Anonymous

e extrem de prost filmul

dl.morbo

Calin Blaga

Cheste de gusturi Morbo. Mie unul mi-a placut cum a jucat Stefan Iordache. Dar poate nu ai varsta sa faci legatura cu anumite evenimente… Filmul per ansamblu nu are calitatea imaginii si sunetului ca la cele americane, dar pt mine nu asta conteaza. Conteaza regia si cum joaca actorii…

zafox

eu numa acum aflu de 5 oct. 😐 data trecuta am zis ca vin, si n-am ajuns. de data asta ajung. sper sa ma descurc cu locatia