Sibiu Blogger Meeting – Take 3

A fost si a treia întâlnire a bloggerilor. Desi speram sa fie “Mare” a fost de fapt mica, pentru că dintre toţi care au confirmat, ne-am strâns doar 12. Dar am fost mai eficienti. Poate si pentru ca era destul de frig! Dintre cei 12 prezenti 3 au fost din afara orasului. Ovidiu şi Alex, cunoscuţi în spaţiul virtual drept administratorii site-ului mălin.ro au impresionat prin realizarile lor…desi sunt doar la liceu! Nosfer era si el acolo, alaturi de alti bloggeri ce au mai fost la una din primele doua intalniri: sosobigman, Fireangee şi Mazemania, totulenumăr. Au fost pentru prima oara Tomitzel (tot din Copsa Mica), Andra – Suflet Pierdut, pe Lucian, Adrian Bugariu.

Ne-am prezentat blogurile, apoi am intitiat discutii pe tema zilei: ce campanii sa facem in blogosfera ca un proiect comun al bloggerilor sibieni. Campanii care sa ne adune si in viata reala. Au fost multe idei printre care campanii pentru salvarea padurii din Gusterita (ia ghiciti cine a propus asta?!), calendar 2009 facut de bloggeri (idee prezentata pe site aici si completata de comentarii). S-a discutat si despre campania cu adoptarea ciinilor. Au mai fost si alte idei, dar pana la urma ne-am oprit la una care nu e deschisa doar bloggerilor ci si prietenilor acestora, adica acei ce ne citesc s ne si comenteaza, uneori.

Vom initia CLUB Blog Sibiu Index. Ce este acest Club, prescurtat deja in Club BSI? Bloggerii sibieni si nu numai se vor intalni la doua saptamani in cadrul Clubului BSI (cei ce doresc) si vor avea diferite activitati. Astfel pentru prima intalnire s-a propus sa aiba loc in 5 octombrie de la ora 17 (duminica) in Cafeaneaa Premier (sub Banca Reiffeisen la intersectia Mihai Viteazu si Calea Dumbravii – Andra va da explicatii la comentarii exact unde e, pentru ca ea va face rezervarea). Toti cei ce vin la intalnire vor aduce cu ei o carte (intre 100-200 pagini, intreaga, noua sau la mana a doua, trei, zecea, dar beletristica!) si o va aseza pe masa. Fiecare din cei prezenti va lua la plecare o carte, alta decat cea adusa. E un schimb de carti cum se face deja in Romania. Dar nu e totul! Tot la aceasta prima intalnire a Clubului BSI avem si o tema de discutie: toti participantii trebuie sa vada filmul Ticalosii (productie Romania, 2007) pentru ca vom analiza, diseca, comenta acest film.

La urmatoarele intalniri vom stabili in 5 octombrie ce vom face. Au fost deja propuneri sa comentam o piesa de teatru pe care sa o vedem toti si sa facem schimb de obiecte pe o anumita tema. Idei sunt multe. Dar ideea Clubului BSI a prins deja si pser sa fie multi cei interesati sa subscrie. Pentru intalnirea din 5 octombrie trebuie sa va inscrieti mai jos la comentarii (blogger sau doar ciititor) pentru a sti cati vin. Andra pregateste pentru o alta intalnire si ceva surprize super-placute.

Poze de la intalnire au fost baietii din zona Copsa Mica. Poate pun ei azi un link la comentarii.

UPDATE: Poze de la Tomitza Poze