Si, ce v-ati luat de Singles Day?

screen-shot-2016-11-11-at-06-43-10

Azi e Singles Day (ziua burlacilor – pentru necunoscatori e o sarbatoare comerciala lansata de cei de la Alibaba pe modelul Black Friday) si toate magazinele online din China cu sau fara depozite in Europa se intrec in oferte.

Si cum n-am mai cumparat de multa vreme din China pentru ca am gasit tot ce-mi lipsea pe Amazon sau pe eBay m-am gandit sa ma uit ce oferte sunt si sa-mi mai reduc din wishlist.

Asa ca mi-am cumparat cateceva:

  • Un OrangePi pentru ca RasberryPi e deja folosit la capacitate maxima
  • O unealta multifunctionala pentru zilele in care ies la plimbare ca sa pot sa desfac o elice rupta de pe drona fara sa-i stric si un motor…
  • O haina haute couture pentru sezonul toamna-iarna 2017
  • O pereche de ochelari pentru scufundari cu montura de GoPro
  • Si cateva nimicuri precum un microSD pentru OrangePi, un tub de pasta siliconica pentru procesor si cateva decoratiuni de Craciun (la ordinul nevestei)

Daca nu cheltuiam bugetul pe toate cele de mai sus atunci cu siguranta luam si o imprimanta 3D.

Oh! inca o chestie, chinezii astia par mai sinceri decat romanasii nostri de Black Friday sau mai stiu eu ce alte zile cu promotii pentru ca acolo unde nu e niciun fel de discount nu se apuca sa scumpeasca si apoi sa bage la oferta mai scump decat pretul de raft ci pur si simplu pun zero discount:

screen-shot-2016-11-11-at-06-43-10

Astea fiind spuse voi v-ati luat ceva de Singles Day?

P.S. Niciunul din linkurile de mai sus nu e link de afiliat. Zic doar ca stiu ca mai exista invidiosi care nu dau click pe linkuri de afiliat ci prefera sa caute ei produsul respectiv pe site pentru a nu-i „imbogati” pe creatorii de continut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *