Se strange latul domnule Oprean

Rectorul PSD al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu a fost luat in colimator, in sfarsit, de mai multi profesori universitari pentru ilegalitatile comise la conducerea insitutiei.

Ieri instanta s-a pronuntat in procesul lui Corvin Lupu contra lui Constantin Oprean prin care Lupu ataca sanctiunile date de Oprean abuziv contra sa. Curtea de Apel Cluj Napoca a declarat ilegale sanctiunile. Solutia este definitiva,irevocabila si executorie. Asteptam rezultatele si in celalalt proces intentat lui Oprean privind alegerile de la ULBS in care Lupu cere sa fie declarate ilegale.

2
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Este o mica greseala, domnule Calin Blaga. Doua dintre sanctiunile primite de profesorul Corvin Lupu au fost anulate de Tribunalul Brasov, nu la Cluj. La Cluj s-a judecat procesul cu alegerile. In jur de 45 de persoane din Universitate au fost irevocabil declarate ilegale in functie. Respectiv toti cei care au participat la “alegeri” pe locuri “de drept” in Senat si Consiliile facultatilor, ca si toti cei numiti in functii academice (total ilegal) !!! Intre ei se afla rectorul Oprean cu trupa lui: prorectorii Bacaci, Duse, Neamtu si Miclea, ca si decanii Mihalache, Bondrea, Batar, Danciu, Comaniciu, Klein, numerosi prodecani,… Read more »