Românul nu știe să vorbească frumos

Am aici pe blog, în subsol, un widget cu link-uri care până acum câteva luni se actualizau din sistemul de bookmarks pe care-l foloseam.

Între timp am trecut la alt sistem, intern și l-am cam abandonat pe ăsta public. Mă rog, abandonat e cam tras de păr pentru că nu l-am abandonat, doar l-am neglijat pentru că n-am avut timp să mut toate link-urile de acolo pe sistemul intern.

Un expert (e plin de ăștia mai nou) în SEO s-a trezit că are link de aici de pe blog și dacă blogul ăsta nu e cel mai citit și n-are specificații SEO de mare gazetă, respectivul a considerat că-i face rău la SEO, deși poate foarte ușor să dea disavow pe link.

Mno’ pentru că e expert nu știe de treaba cu disavow așa că intră pe pagina de Facebook a blogului și se apucă să amenințe încă din prima propoziție că face nu știu ce dacă nu șterg link-ul respectiv.

Românul nu știe să vorbească frumos

Cum sunt mult prea ocupat cu altele și nici n-am notificările active pentru mesajele de pe pagini habar n-am avut c-a scris respectivul acolo două nopți la rând.

Mi-a spus vecina că și ea e admin pe pagini și ei îi plac la nebunie notificările.

Așa că mânat de curiozitate, am intrat, am citit revendicările individului și, evident, i-am răspuns:

Românul nu știe să vorbească frumos

M-am uitat puțin și pe profilul lui și am văzut că e și el emigrant și că cel mai probabil e pe undeva prin zona Barcelonei, fapt confirmat ulterior de răspunsul lui în care pare fie că și-a uitat limba maternă fie că e înfricoșător de agramat:

Românul nu știe să vorbească frumos

Ori fix asta e atitudinea pe care o afișează foarte mulți români în relația cu ceilalți. Mereu se crede superior interlocutorului și întotdeauna folosește un ton agresiv. Mă rog, respectivul spune c-a fost amabil…

Să ameninți că faci chestii dacă nu îți e îndeplinită revendicarea e o amabilitate.

3
Lasă un răspuns

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Prea prost, prea ca la tara …

A fost o vreme cand eram si eu asaltat de “experti” d’astia sa ma apuc sa le scot link’urile pe care ei si’le puneau singuri atunci cand aruncau cate un comentariu pe la mine pe blog, solicitarile fiind facute cam in acelasi mod “amabil”. I’am lasat sa se agite dandu’i pe ignore si cam atat …