Rocada în PSD

Alegerea lui Victor Ponta la şefia PSD seamănă nu cu o revoluţie internă, ci cu o rocadă a cadrelor. Oricine ieşea preşedinte se anunţau schimbări şi plecări din partid. La Sibiu, preşedintele filialei PSD, Ioan Cindrea a mers pe mâna lui Geoană şi a pierdut. Ce îl aşteaptă acum? Ştiu un dizident PSD (Marinescu) care abia aşteaptă mazilirea sa şi a lui Suditu de la prea lunga şefie a PSD Sibiu… Viitorul sună bine. Să vedem ce decizii va lua echipa Ponta de la Bucureşti. A nu se uita că Marinescu a fost mereu lângă Ponta în ultimul an şi ceva… Acum va pretinde funcţia de lider PSD Sibiu. Să vedem iese revoluţie sau măcar un scandal?

3
Lasă un răspuns

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Nu inteleg ce te preocupa atat de mult soarta pesedeilor … pari ca iti freci foarte satisfacut mainile ca iese ceva scandal..si deasemenea pari ca esti deja de o parte a baricadei. Implicit, am observat ca Marinescu isi face reclama in Sibiu100…deci..unde e obiectivitatea cand publici in ziar texte de scandal politic, care pica ca nuca in perete intr-un ziar gratuit, care se vrea comunitar?

nasul

Cica, in tribuna lui carabulea scrie ca silvestru lup a votat cu Ponta, ca a afirmat asta sus si tare.Schema e simpla. cindrea si-a dat repede seama, ca nu era greu, nici pentru el,ca, daca iese Ponta, echipajul mafiot de la Sibiu trebuie sa plece pe uscat…Si a facut pe democratul, ca lup a vrut altfel (deh), ca e democratic asa…A vrut sa aiba varianta, sa-l lase pe lup in locul lui la sefia PSD Sibiu, cand va primi sutul in fund de la Ponta si Nastase.Dar, no chance sa vina lup -ul paznic la oi.Azi e luni, cred ca… Read more »