Revine Blaga pe Pod?

În ultima vreme se pare că acest blog a cam rămas fără autori. După ce Blaga a decis să vândă blogul englezului, tinerii autori se pare că nu sunt mulţumiţi de modul în care se comunică cu nou patron. Ce se întâmplă până la urmă cu blogul? Se aşteaptă revenirea lui Blaga?

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Calin Blaga

7 autori au fost, au ramas oficial 6, unul s-a retras. Din cei 6, patru nu mai scriu de mult, iar restul de 2 dispar treptat si ei… Cam asta e bloggingul ca si in viata. Fara un motor puternic se disipeaza. Motorul nu tb sa fie bun sau rau ci doar puternic 🙂

Eu mai am speranta ca unul din cei 6 ramasi va fi acel motor puternic sau poate apare altcineva?! Podul Minciunilor a ramas deschis celor interesati sa scrie undeva….

Felicitari autorului (dani) pt. curajul de a pune punctul pe i. Ma intrebam daca o sa aiba cineva tupeul sa puna degetul pe rana:)

Domnul Blaga, mai dati o data cu zarul poate va intoarceti daca pica nr. par 😀

dani

Draga student pe role, multumesc pentru felicitari, dar nu ma fa pe mine autor ca nu am comis nici o crima iar daca vine vorba de rana sa stii ca nu am studii in domeniul medical. In speranta ca ai inteles, desi ma cam indoisc (de spate de ceva vreme datorita unei raceli)iti doresc tot ceea ce imi doresti si un pic mai mult.

Dani, nu ma intelege gresit, iti doresc toate cele bune, nu vreau sa supar pe nimeni; sunt curios ce directie o sa ia blogul in 3 luni – cel putin 2 luni o sa fiu offline dpdv al internetului,ieri am luat visa pt work and travel SUA:D so…au revoir Romania