Protestul banilor mărunți la benzinăriile din Sibiu, din nou

Ca o avanpremieră la marele protest național din 17, 18 și 19 ianurie când românii responsabili nu vor mai alimenta de la benzinării, astă seară sibienii s-au organizat din nou și au început periplul blocării benzinăriilor cu politica banilor mărunți și timpii lungi de staționare. I-am găsit la ora 20 la benzinăria Petrom de pe Șoseaua Alba Iulia, cea cu McDonalds (că mai nou sunt două Petrom una lângă alta, atât de rău le merge la benzinari). Mașina de Poliție era acolo să monitorizeze situația. Am făcut poze și un film pe care vi le prezint mai jos. Mulți tineri, cred că vreo 40 cu vreo 20 de mașini. Aveam întâlnire cu un tip din Moldova acolo. Reacția lui la protest “Ce fain! Numai în Ardeal vezi din astea!”


1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Roman Responsabil

Ce vrei sa zici cu “romanii responsabili nu vor mai alimenta”, mie mi se pare ca tocmai aia sunt cei cu lipsuri la mansarda…
Prost trebuie sa fie cineva sa creada ca rezolva ceva protestand trei zile… daca anuntau protest pe o perioada nedeterminata, poate ar fi reusit ceva. Asa e apa de ploaie.
Niste dobitoci, si imi asum opinia.