Postarile de aici

Bineinteles ca nu s-a racit mortul in groapa, cum spune o vorba din batrani ca s-au si trezit oameni interesati de stergerea postarilor despre acest blog.

Fiindca imi sunt cunoscuti au amenintat voalat, au motivat ca au si ei un castig din disparitia lor.

Ei bine, eu nu am nimic de pierdut. Si tocmai de aceea postarile respective vor fi reamintite in urmatoarea mea postare si vor sta pe prima pagina pana decid eu sa le dau jos.

Din respect nu am sa public logul discutiei, fiindca da eu respect oamenii chiar daca exista divergente.

Si ca tot am adus aminte de respect vreau sa va subliniez ca respectul meu fata de voi e reciproc. Va exprimati decent si imi vorbiti decent, am sa va respect pentru asta.

Nu as avea nimic impotriva ca cei despre care se vorbeste in aceste postari sa trimita macar un comunicat catre acest blog prin care sa dezminta sau sa infirme afirmatiile noastre. Faptul ca nu fac acest lucru si apeleaza la papagali care comenteaza mereu pe aici nu face decat sa dovedeasca starea de fapt.

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
STOIAN KAROL IOAN

draga noule propietar,felicitari si multe succesuriin continuare sper sa pastrati aceeasi linie agresiva si obiectiva,nu chiar intotdeauna, a lui Blaga cel satul. Este bine ca cineva sa mai spuna si adevarul in urbea noastra. Sper totusi ca o sa corectati unele derapaje ale fostului propietar… Daca nu i au placut comenatariile melescrise sub pesudonim , mi a dezvaluit identitatea….meteahna securista iar uneori dadea viata unor zvonuri neverificate. Nu i erau pe plac peroanele publice sau din mediacare nu aveau facultati sau studii ca cei din familia lui . Punea poze cu familia si apoi era mihnit ca unii rautaciosi comenatau… Read more »

te vei ocupa in continuare si de avrig.eu?

sal. Am auzit ca esti si tu Rapidist. Deci….hai Rapiduletzuuu!

STOIAN KAROL IOAN

MERSI DE BAGAREA IN SEAMA…
Aveti dreptate cu separarea diferitelor aspecte ale vietii cotidiene.
Incep sa mi placa articolele postate de dvs, iar pt cei 2 incisivii rablagitii , nu va fie teama o sa puteti musca din nou…mai subtil si util.