Petrecerile gangbang

Mno’ inainte de toate musai sa va spun La Multi Ani! Apoi musai sa va spun ca desi am avut ceva idei de subiecte zilele astea n-am prea avut chef de scris fiindca niste hapuri pe care le-am luat sa-mi rezolve tusea mi-au provocat o oarecare indispozitie si o serie de dureri de cap.

M-or ajuns blestemele cum s-ar spune, da inspirat de Eftimie am citit cateceva de Arsenie Boca si mi-o trecut.

Asa, acum sa revenim la subiect.

M-am tot uitat zilele astea pe Facebook la poze puse de diversi cunoscuti de pe la petrecerile pe la care au participat cu ocazia sarbatorilor de iarna si am remarcat ca inca e la moda petrecerile alea de tip gangbang. Adica nah! nu chiar gangbang ca nu-i cu futai si perversitati, dar dat fiind faptul ca la astfel de petreceri proportia baieti vs. fete e de 7 din 10.

Acuma ideea e cam in felul urmator. Pe vremea cand eram pustan si imi ieseau primele cosuri pe fata de mi-era rusine sa dau ochii cu vreo fata mergeam destul de des la astfel de petreceri unde ne adunam o gasca de vreo 7 sau 10 baieti si unde veneau maxim 3 fete. In gasca de baieti proportile erau oarecum impartite in mod egal si astfel aveam de-a face cu doua tipuri de oameni:

  • cei care fie sunt cu filetul pe stanga fie sunt prea timizi ca sa se uite in ochii unei fete si care stau in zona lor de confort pentru a se imbata rapid;
  • cei care sunt timizi dar vor cu orice pret sa cucereasca una din cele doua fete OK pentru ca a treia cu siguranta e grasa sau ma rog, pe acolo si n-o prea vrea nimeni;

Despre primul tip de oameni n-am sa discut mai departe, insa despre al doilea musai sa va spun ca naste o serie de orgolii destul de bolnave. Uneori pe la astfel de petreceri, atunci cand se organizeaza pe la sate (cu precadere in Vaslui si imprejurimi) mai au loc si conflicte ce se soldeaza cu victime datorita excesului de testosteron si orgoliu.

Da’ nu de crimele din Vaslui vreau sa va vorbesc ci de faptul ca am observat ca “moda” asta a petrecerilor de tip gangbang se mentine si dupa 20 chiar 25 de ani, o varsta la care se presupune ca oamenii s-au mai maturizat sau sunt in curs de maturizare. Si pe mine ma cam intriga ideea asta pentru ca mi se pare oarecum incomod si intruziv chiar pentru un baiat (sau mai multi) sa fie in plus la o petrecere la care participa 3-4 cupluri. Ma rog, nu-i chiar incomod si intruziv in contextul in care doi baieti cu filetul pe stanga participa din moment ce ei poate constituie un cuplu sau se cupleaza acolo.

Evident ca treaba asta nu creaza probleme ce tin de intimitate pentru ca gangbangul nu e real, dar creaza o serie de probleme ce duc mai degraba la ideea de a 5-a roata de la carut. Eu cel putin dupa ce am trecut de o oarecare varsta m-am simtit in plus la orice petrecere la care am participat fara pereche. Ma rog mai putin la alea unde erau putini baieti si suficiente fete singure si unde mi-am gasit drept partener de conversatie chiar si pe fata grasa.

De fapt daca stau bine si ma gandesc ajung la concluzia ca “obligativitatea” de a participa la balul de absolvire doar insotit de o pereche pe care o vedem atat de des prin filmele siropoase cu liceeni americani nu-i o idee chiar asa rea. E de-a dreptul paradoxal ca intr-o lume in care din punct de vedere demografic femeile depasesc numeric barbatii sa vedem pe la petrecerile celor mai tineri de 35 de ani mai multi barbati singuri decat cupluri.

Cred ca indiferent de context, participarea la o sindrofie alaturi de cineva care sa te tina de toarta, sa faca conversatie cu tine toata seara si sa te bage in seama atunci cand prietenii tai sunt ocupati cu propria lor pereche ar trebui sa fie o norma de conduita morala si nu un lucru oarecum tabu.

Voua cum vi se par petrecerile astea?