O idee despre leacurile babesti

De cand au aparut diverse Olivii care sa ne futa creierii cu teorii ale conspiratiei in ceea ce priveste medicina si sa militeze pentru leacurile babesti ca fiind adevarate miracole o gramada de oameni au trecut leacurile babesti si homeopatia la ceva gresit si de neconceput.

Asa suntem noi, ne pozitionam in baza unor standarde duble si consideram ca tot ceea ce spun sau fac ceilalti e neaparat gresit.

Desigur nu mi se pare deloc intamplator lucrul asta pentru ca dupa cum spunea C.G. Jung: sa gandesti e dificil si de asta majoritatea oamenilor prefera sa judece; in baza unor informatii puse pe tava de altii as completa eu.

Asa se face ca in ziua de azi foarte multa lume considera ca leacurile babesti sunt inutile si ca o dieta cu ceapa cruda si usturoi atunci cand esti racit e o mare prostie, sau ca un ceai nu poate sa ajute cu nimic pentru ca e doar apa colorata (CC: colega de plapuma).

Au si medicamentele rolul lor, insa n-ar trebui sa uitam faptul ca medicamentele in definitiv sunt de multe ori realizate din extracte de plante chiar daca extractele respective sunt relationate cu planta doar la nivel chimic. Singura diferenta e ca medicamentul contine o concentratie chimica suficient de mare incat sa aiba un efect de sute sau mii de ori mai puternic decat utilizarea unui leac conventional, babesc.

Tocmai de aceea am ajuns la concluzia ca aia care neaga cu vehementa capacitatea leacurilor babesti sunt la fel de autisti ca aia care neaga cu vehementa eficienta vaccinurilor. Nu poti sa te vindeci doar cu leacuri babesti in ziua de azi, insa ele pot sa ajute atat timp cat sunt utilizate in combinatie cu medicamentele prescrise si evident fara excese.

O idee despre leacurile babesti

3
Lasă un răspuns

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Oricand voi prefera un leac babesc in locul unuia clasic bazat pe chimicale … DAR, DAR … asta doar si numai in cazul unei boli banale cum ar fi o raceala, o migrena usoara, ceva dureri reumatice sau nevralgii de astea comune, in schimb cand vine vorba de ceva serios, apelez oricand la medicina moderna si doar paralel la cea alopata, ca doar de aia si preferam sa stam in case in locul pesterilor.

P.S. Ai limitat cu intentie link’urile catre blogurile celor care comenteaza, sau ti’a scapat?! Am tot uitat sa te intreb. 🙂

P.S. Pentru “colega de plapuma”: medicina alopata a fost cea care a salvat omenirea de extinctie cateva mii de ani! Un ceai nu e o apa colorata atat vreme cat este facut din niste plante recunoscute de medicina moderna care dealtfel, cum ai spus si Malin, le foloseste pentru prepararea medicamentelor. Apa colorata in schimb, poate fi orice ceai de ala din supermarket sub forma de granule sau daca nu este preparat corespunzator. In rest … ai a spus Malin ce mai era de spus. 😀