Noua versiunea a blogului

Sunt sigur c-ati remarcat deja schimbarea temei cu una mai light precum si o serie de schimbari structurale in ceea ce priveste siteul.

Am renuntat la sidebar pentru ca era in afara heatmap-ului si nu folosea aproape nimanui. De asemenea am renuntat si la featured images, de fapt le-am dezactivat temporar fiindca nu-mi placea cum apareau. Probabil ca o sa rescriu cand am timp functia si o sa le introduc pe modelul versiunii anterioare.

In perioada ce urmeaza intentionez sa fac o serie de modificari ca sa fac siteul mai placut:

  • Vreau sa fac ceva cu zona de antet pentru ca e mult prea mult spatiu alb in dreapta;
  • Ma gandesc sa simplific meniul, sau sa redefinesc anumite sectiuni/pagini in meniu. Deocamdata nu sunt sigur cum o sa-l fac;
  • Trebuie sa pozitionez mai bine bannerele din articol si sa le limitez la maxim 3;
  • Mai am niste chestii de tradus la tema;
  • As face toate linkurile din articole cu BOLD;

Voua cum vi se pare? Ceva pareri critice care sa fie si constructive?

Noua versiunea a blogului

17
Lasă un răspuns

7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Mie, pe HD Ready, mi se pare foarte lat si greu de citit. Trebuie centrat cumva, trebuie mutat centrul de interes.

Si eu trec printr’o perioada de rupt capul cu blog’ul … ce coincidenta. 😀

Eu sunt de acod cu Marius … e prea labartat si greu de urmarit, am impresia ca am uitat sa pun driveri la placa video! 😀 1920×1080 aici, Marius a zis HDReady, aka 720P (1280×720).

A mai incercat un amic de al meu un design asemanator si la el a fost aceiasi belea. Avand monitoare wide e prea labartat mai ales ca toata lumea este obisnuita cu blogurile centrate mai pe mijloc si nu sa umple o rezolutie fullHD pe un monitor de 24″ cum am eu de exemplu. Poate pe ceva mai jos de atat pare ok, da nici Marius nu era incantat pe HDReady.

Abia acum am observat noul redesign, pentru că am rămas în urmă cu feedul. Am 9289 de linkuri în feed și bănuiesc că nu le voi citi prea curând. În ceea ce privește tema, mi se pare că arată mult mai curat și modern blogul. Pe lângă mențiunea ta cu headerul care e prea alb, cred că ar merge și un boxed view ca să nu fie așa de mult alb pe margini. Dar asta s-ar putea să fie o chestie personală și să nu aibă prea multă relevanță, platforma Medium are mai mult alb și nu se plânge nimeni… Read more »

Doua chestii:

1. Arata ok amu pe fullHD, dar destul de ciudat pe ecrane mai mici in sensul ca problema labartatului s’a transferat aici. Practic e pe tot ecranul ca si in cazul fullHD, zici ca a explodat o grenada in blog;
2. Banuiesc ca downtime’urile din ultima vreme se datoreaza faptului ca lucrezi la el. 🙂

Nu stiu pe la altii cum o fi, insa la mine unul incarcarea pozelor au niste timpi mari atat alea thumbnail cat si alea din post.