Lipsa educatiei sexuale si noua generatie

22780479_1721092781295241_5318650918105939602_n

Aparent pe Facebook si pe bloguri curg rauri de postari de la oameni revoltati ca la nu stiu ce liceu, la balul bobocilor, fetele au fost puse sa suga, pardon sa manance o banana dintre picioarele unui baiat.

As putea sa fac pariu, fara sa risc prea mult, ca toate fetele care au participat la asa ceva n-ar avea nicio inhibitie sa suga pula in viata reala si m-as risca sa merg mai departe si sa spun ca poate unele dintre ele au facut-o deja. Da, chiar de la o varsta atat de frageda.

De ce spun lucrul asta? Ei bine fara educatie sexuala pustanii astia si mai ales pustoaicele nu constientizeaza deloc riscurile. Lor li se pare cool, doar pentru ca nu le e permis de societate s-o faca si astfel simuleaza ceva ce ai sansa sa vezi, de obicei, doar pe la nunti sau petreceri de duzina unde o gramada de femei neingrijite cu barbati nepasatori si alcoolici incearca sa le dea de inteles, prin astfel de manifestari, dusmancelor ca desi miros a tocanita (vorba Addei) chiar si atunci cand participa la vreo sindrofie, ele inca stiu sa suga pula.

Desigur si treaba asta pleaca tot de la educatie, sau mai bine zis de la lipsa educatiei, iar manifestarile de genul asta de pe la diverse licee n-ar trebui sa ne scandalizeze catusi de putin pentru ca ele or sa faca in curand parte din normalitate daca desigur continuam sa ne educam copiii intru habotnicism.

Mai sunt multe de zis pe subiect, insa ma opresc aici pentru ca am pregatit cu totul alte articole ca sa tratez astfel de teme.

foto via Facebook

P.S. Nu intentionam sa scriu pe subiect pentru ca nu-l consider de o importanta colosala, eu stiu ce trebuie sa-i spun copilului despre sex la momentul potrivit, insa am observat pe parcursul zilei faptul ca multi nu constientizeaza ca puteau sa fie chiar copiii lor in astfel de ipostaze si ca ignoranta fata de subiect nu rezolva cu nimic problema.