ISU Sibiu în procese cu foştii angajaţi

Am descoperit un blog interesant care prezintă şi documente apărute pe parcursul procesului între fost (fosti) angajati ISU Sibiu si aceasta institutie. Ce mi se pare ciudat este ca toate adresele, intampinarile de la ISU au trecute la final numele Inspectorului Sef Balcu, dar semneaza altcineva pentru el. Oare el stie?!
Detalii gasiti pe blogul intitulat “Oamenii liberi“.
Si iata cateva mostre din adresele ISU…INTAMPINARE_ISU_SIBIU_dosar_3238_85_2009_DOWNLOAD

secretul_secretelor_ISU_SIBIU_DOWNLOAD

Căutări:

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Adrian Radoaie

Am MULTE documente semnate in FALS de INCOMPETENTII de la ISU SIBIU. MAI MULT DECAT ATAT AM SI MULTE ALTE DOVEZI DE ABUZ IN SERVICIU, SCRISE SI AUDIO, AL FAPTUITORILOR BALCU COSMIN(inspector sef), GIURGIU(prim adjunct), COSMA(adjunct), VACAROIU(comandant detasament).
FAPTUL CA BALCU STIE DE SEMNATURILE IN FALS ALE SUBALTERNILOR LUI DAR NU A SESIZAT ORGANELE DE CERCETARE PENALA IL PUNE IN SITUATIA DE COMPLICE LA FAPTE PENALE.

Adrian Radoaie

Avand in vedere ca stirea de la Realitatea TV, cu privire la faptul ca cei din conduderea ISU-Sibiu au scapat de penal, este incompleta, referitor la ORDONANTA D.N.A., trebuie precizat ca la punctul 2 din aceasta se stipuleaza, citez: “2. Disjungerea materialului de cercetare penala privind infr. prev. de art.248, art.263 alin.2 si art.264 Cod penal si declinarea competentei in favoarea Parchetului Militar Cluj, in vederea continuarii cercetarilor fata de mr.Balcu Laurentiu Cosmin si cpt. Vacaroiu Constantin Florin, ambii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu”. Cu alte cuvinte cercetarile continua, iar la acele… Read more »

John Doe

o mafie incredibila e in inspectoratul asta … ramai mut cand vezi …

ali baba

Se pare că se strânge laţul şi la Sibiu. Penalii îşi fac vânt singuri… spre locuri mai ,,calde”. Să zboare până nu sunt ,,umflaţi de poteră” în urma cumulării mai multor dosare PENALE. Se adunau foarte multe dosare cu abuzuri grave dar, judecătorii şi magistraţii i-au favorizat, spre marea lor ruşine… Hala ţară, halal manageri! Oare IGSU de ce acoperă c.c.tul celor de la ISU Sibiu şi nu acţionează ferm? Au dispărut oamenii verticali şi imparţiali? S-au transformat oare în nevertebrate şi pupin-dosişti? Le este teamă pentru funcţiile lor?