Forum de hackeri plin de spam

Pentru necunoscatori, RST Forum e un forum de hackeri romanesc, probabil cel mai vechi si activ de pe nisa respectiva si pe care il am in feed. Nu, nu e un forum de securitate informatica si nici de cercetare in acest sens.

Desigur, n-o sa incep prin a da explicatii de ce am un astfel de forum in feed. E un forum public si cam atat. Daca vreuna din informatiile de pe acolo e ilegala atunci militia n-are decat sa-si faca datoria.

Revenind la forum. Am vreo 30 de forumuri in feed, unele spaniole, altele americane si doua romanesti: RST Forum si DevForum.

Din toate forumurile astea, RST Forum e singurul pe care apar zilnic postari de spam si nu una sau doua ci uneori chiar si cateva zeci, precum asta din imaginea de mai jos ce mi-a aparut in feed de vreo 20 de ori cu ID-uri de post diferite. Adica nu s-a cacat feed reader-ul meu si a preluat aceeasi postare de 20 de ori:

Probabil va intrebati ce relevanta are treaba asta si articolul in sine. Ei bine un om intreg la cap ar presupune ca un forum de hackeri, care are ca tagline Security Research e securizat macar impotriva unui cacat de spam si ca un astfel de forum nu ajunge sa fie bataia de pula a oricarui script kid cu ceva bot de spam pe forumuri.