Expozitie foto « 1001 culori » la ghena de gunoi

Cu ce ma ocup in timpul liber… Va astept!

Asociatia Colors si partenerii ei lanseaza miercuri, 15 septembrie, ora 18, la ghena de gunoi din spatele ANL-urilor din cartierul Strand 2 o expozitie inedita „1001 culori”.

Expozitia face parte din proiectul „Coloreaza-ti comunitatea”, finantat de catre CEE Trust, prin care bloggeri si voluntari din organizatiile neguvernamentale locale lucreaza impreuna pentru a identifica culorile si lucrurile pozitive din Sibiu si Brasov. Cu aceasta ocazie tinerii participanti si-au propus sa „coloreze” prin fotografii locuri din oras, care sunt departe de ceea ce ei isi doresc. Si pentru ca una din temele predominante ale lunii este cea a curateniei, expozitia isi doreste sa traga si un semnal de alarma asupra modului in care cetatenii orasului inteleg sa creeze si mentina spatii curate, de colectare a gunoiului si asupra mostenirii pe care o lasam copiilor nostri.

Expozitia nu este singulara, Asociatia Colors avand in desfasurare diverse alte evenimente nonformale destinate tinerilor si comunitatii in Brasov si Sibiu, care pot fi gasite pe site-ul https://www.1001culori.ro. Totodata in cadrul proiectului, tinerii sunt invitati sa participe cu poze la doua concursuri online, precum si isi spuna parerea cu privire la culorile si oportunitatile oferite de Sibiu pe contul de facebook al proiectului.

Pentru mai multe informatii contactati: Calin Blaga, organizator expozitie, telefon 0753075982, Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, telefon 0745052151.

Proiectul “Coloreaza-ti comunitatea” este finantat de catre CEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu Dram Center 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu si are in derulare 10 proiecte.