Emil Boc, te blestem!

Un cerc apropiat de amici stiu ca pot sa blestem si sa se si lege aceste blesteme de cei asupra carora le arunc. Pe Emil Boc am decis astazi sa il blestem! Nu va spun blestemul aruncat asupra lui ci motivul: acum Boc discuta cu ai sai ministrii sa reduca DIN NOU indemnizatia de crestere a copilului acordata mamelor, dupa ce de la 1 iulie ma fura cu 15% lunar! Lili este afectata direct de decizie impreuna cu mine si Karina. Pentru toti sustinatorii lui Boc si a deciziilor sale abominabile le urez ce i-am urat si lui Boc!

6
Lasă un răspuns

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
dani

Numai pe tine te fura?

sora ta Ioana

Ai grija ca incepi sa te duci cu pluta tot mai rau! Energiile negative se intorc asupra celui care le degaja, intotdeauna!Gandeste-te bine si nu te mai supraestima, ca nu e bine!Mai bine te-ai ruga la bunul Dumnezeu sa fie sanatoasa draga de Karina si sa ai grija de ea! E tot ce conteaza! Restul – o minciuna, o pacaleala, o pervertire, o prefacatorie! Nu te lasa manevrat de nimeni. Ghideaza-te doar dupa buna credinta si bunul simt! Asa nu poti da gres! Cu drag, din tot sufletul, din dorinta de a-ti fi bine – sora ta, Ioana

LAURA

Calin am ramas fara cuvinte.Te stiam ca fiind o persoana accida si echivoca in exprimare si felulu de a fi,dar sincer nu asa.Toti suntem afectati de ceea ce se hotareste dar sincer nu vad rostul in a reactiona asa.Trebuie sa te concentrezi pe familie, nu zic sa nu te implici in social,dar vreau sa iti readuc in memorie un proverb Ce tie nu iti place altuia nu-i face.

LAURA

Imi cer scuze pentru greseli .Am scris acest comment pe fuga