District 9

District 9  Aseara am vazut filmul District 9. Laudat chiar si pe IMDB cu un rating bun… dar ce deziluzie. Imi plac filmele SF, dar nu orice fel de filme. Asta a avut o poveste slaba, inconsistenta si un joc al actorilor lamentabil. Efecte speciale cu duiumul si bune, dar cam atat. Nu e de vazut… dupa mine, decat daca vreti sa pierdeti timpul.

6
Lasă un răspuns

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Da precum se spune si in comentariu filmul are un catralion de efecte de-ti taie respiratia si . … da exact punct ca in rest e superficial si grabit de regizor ca si cand se simtea fuga de dupa banii box office-ului cand l-au lansat. Oricum e parerea mea si am simtit ca daca asta cred asta tre sa spun. Scuze celor care vazand filmul cred ca e o capodopera.

mie mi-a placut, chiar foarte mult 🙂

actorie lamentabila? tipul care l-a jucat pe wikus mi s-a parut foarte bun, a prins foarte bine erou non-erou, fara replici cool, fara muschi, doar un tip de birou de zi cu zi, putin zgarcit si emotiv. actorii secundari, mhm, da, dar nu prea ai parte de ei.

povestea recunosc ca cam fragmentata, dar fragmentele sunt bune (unele elemente narative au fost cam stupide, dar un pacat care merita iertat)

oricum filmul e o alegorie sociala

si mie mi-a placut…:)…idem Kolcs

zale

Inca o parere tampita, despre un film care chiar a avut ceva de spus. Dar ce sa ma astept de la Calin caruia probabil ii plac filme de gen Titanic sau Gladiator. Mai uita te odata poate poate… desi slabe sperante. Sa fii sanatos, doar pot sa sper ca fiicei tale nu i vei impune gusturile tale indoielnice.