Cum promovezi un nou site de anunturi?

Screen Shot 2016-04-16 at 20.06.43

Ai bani de un domeniu .ro si nu stii ce anume sa cumperi?

Te-ai gandit ca poate ar merge sa faci un site de anunturi care sa concureze cu olx.ro si sa te imbogatesti din vanzarea anunturilor platite?

Ai pus un WordPress pe cel mai ieftin hosting pe care l-ai gasit si abia astepti sa ai 20 mii de unici pe zi pe noul tau site de anunturi?

Ai gasit o tema nulled pe ScriptMafia si folosind-o ti-ai tras un site de anunturi beton?

Ai asteptat o saptamana si in afara de anunturile copiate de tine de pe alte siteuri nu a aparut nimic nou?

Ei bine, daca ai facut toate astea e timpul sa te apuci de spam pentru ca asa se face de fapt traficul si engagementul, facand spam cu liste de email ciordite sau cumparate si nu investind in marketing…

Screen Shot 2016-04-16 at 20.06.43

azok.ro nu e construit pe WordPress ci pe OSClass insa ideea si procedeul e acelasi. Spamul se face de pe adresa azok@infomediapro.com, iar o vizita pe infomediapro.com, domeniu inregistrat la Namecheap si gazduit la Contabo duce la o pagina de login in Interspire Email Marketer:

Screen Shot 2016-04-18 at 08.04.08

In cazul in care habar n-aveti ce e Interspire Email Marketer va spun eu. E un program de facut spam, un program foarte scump de facut spam pe care ma indoiesc ca individul din spatele azok.ro l-a cumparat:

Screen Shot 2016-04-18 at 08.10.51

Aparent, pe langa azok.ro individul asta mai pastoreste si earivaj.ro, ocx.ro, azx.ro si ladetoate.ro spamsiteuri identice cu primul. Din pagina de termeni si conditii am aflat ca spammerul asta lucreaza printr-un SRL denumit S.C. Green Highway S.R.L. o firma inregistrata in 2014, al carui profil de activitate are legatura cu constructiile, nicidecum cu serviciile online:

Screen Shot 2016-04-18 at 08.18.36

Nu m-am obosit sa aflu si cum se numeste individul care sta in spatele unei firme de apartament ce face spam la nesimtire, insa mi-am rupt din timpul pretios sa deschid un ticket cu cei de la BigCommerce pentru a raporta posibila utilizare a unei versiuni pirat de Interspire Email Marketeer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *