Cristina de la Sibiu vrea sa fie vedeta la Bucuresti

Am gasit in Libertatea, care au gasit la bucatarescu.ro un pictorial cu Cristina din Sibiu. Care Cristina?! Cum nu stiti?!?! Aia de sta in Bucuresti si vrea sa fie vedeta. Am postat poza cea mai imbracata sa nu deranjez privirea vreunui cititor, dar pentru cunoscatorii Cristinei aveti toate pozele din pictorial la Bucatarescu doar ca nu sunt in bucatarie facute… 🙂Pozele sunt facute de fotograful Dumitru Radu / Studio iMagic. Acum abia astept reactia prietenilor Cristinei!

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

si care i prb ta bai Calinutule.
Doar sotia ta are nevoie de respect.
Sau faci parte din ckica lui Vadim…cu anghiasma…
I as jigni eu , fetele nebunului, si atunci sa vezi ce spuma face la rit.
Am impresia ca militez pt fete sexi filozoafe….eu cred ca iarasi o iei pe aratura …ca si cu rockerii aia,ce zici SOCATULE proprietar de BLOG &GLOCK

TOLONTAN

SI EU MA UIT PE LIBERTATEA, DAR TOCMAI DE AIA MA UIT , CA SA DESCOPAR CEVA BULANE SI BIRFE,SUSANALE ETC

VINATORULE CE ESTI

TOLONTAN

auzi iarasi mi ai adus aminte de penibilitatiile STICLEI, si numai. HAPPY HOUR pt mine este cea mai gretosa emisiune de spalat rufe mizerabile in public,tembel dealtfel. Sunt de acord ca are AUDIENTA, dar oare ce reprezinta aceasta…oameni carora le plac birfele si curiozitatile morbide despre persoane,publice. Sa ti pierzi vremea delectindu te e ok , dar sincer ce ma intereseaza pe mine cine cu cine imparte averea sau se culca. Sa nu mai tot reclamati ca sunt unii care penibilizeaza si vulgarizeaza educatia societatii,mai bronzati… Sunt unii asa cu inceput de chelie,sa para mai intelectuali,care si bat joc de… Read more »