Club BSI

La ultima intalnire a bloggerilor sibieni am decis sa infiintam CLUB BSI (Blog Sibiu Index) – un club al bloggerilor sibieni pentru activitati extra-net, adica in viata reala. Prima intalnire a clubului, unde sunt invitati sa participe si non-bloggeri are loc duminica, 5 octombrie de la ora 18 la Cafeneaua Premier (Sub banca Reiffeisen de la intersectia Mihai Viteazu – Calea Dumbravii).

Mai multe detalii gasiti aici. Nu uitati sa va inscrieti la comentarii.

Tot pentru CLUB BSI, Sosobigman a muncit voluntar si a creat o prima varianta de emblema a clubului ce potae fi folosita si pe post de banner, etc. Iata mai jos varinata pe care Sosobigman va roaga sa o comentati si sa ii spuneti daca ar trebui ceva modificat. Mersi Sosobigman!

Club BSI

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
sosobigman

ai uitat sa zici parerea ta totusi….ca idee de creere a unei embleme ai zis ca e ok..dar de emblema?

ioana frunzescu

Emblema e supeeeer.Stiu ca nu parerea mea ai cerut-o, dar nu m-am putut abtine.E absolut ok.Cu stema Sibiului, cu o paleta de culori foarte buna…Excelent, SOSOBIGMAN.

Radu Cotofana

imi place constructia ei…insa parerea mea proprie si personala e ca sunt prea multe culori..atat tot.

Calin Blaga

mi-e imi place asa cum e, colorata, pentru ca si noi suntem foarte diferiti in Club!

matzishor

e foarte frumoasa sigla…si imi pare asa de rau ca nu o sa pot veni…eu m-am mutat in Bucuresti si nah….mai am si masterul…dar sper sa ajung la un moment dat la una dintre intalniri. Bravo pt idee!

tomitzel

trebuia dat si mesaj pe grup ….