Club BSI

A fost si prima intalnire a Clubului BSI. Am facut schimb de carti intre cei prezenti (putini e drept). Am fost 8 oameni in total, din care 2 au stat foarte putin (Andra si o prietena de-a ei).

Am comentat filmul Ticalosii cu argumente pro si contra si, la fel ca pe toate forumurile, au fost opinii ca filmul e bun si altele ca e prost. Fiecare cu argumentele sale. Apropo de asta prietenul lui Zafox a spus o chestie despre filmele romanesti post-revolutionare ce m-a pus pe ganduri. El spunea ca nu ar trebui sa fie filmele asa depresive, si sa nu mai arate realitatea, ci sa ne inveseleasca. Asa cum face cinematograful american. Eu l-am contrazis, dar oamul exprima o parere larg raspandita, acceea ca filmele trebuie sa ne binedispuna si sa ne faca sa uitam realitatea. FALS! Unele filme fac asta, dar nu toate. Si in cinematograful american casele de film independente produc filme superbe despre realitate. Nu toate filmele trebuie sa fie cu “happy-end”.

Revenind la Club BSI am discutat si alte teme bine ilustrate in postul sau de Totul e numar, prezenta la intalnire cu “noul look” si cu anuntul ca are un nou prieten (promovat mai apoi de Sosobigman la toti noii veniti ca stire!).

Lucian a terminat berea din Club Premier unde ne-am intalnit! (asta pentru ca mai aveau doar o sticla de bere!!!)

Dupa aceea am jucat biliard pe echipe si cei mai slabi au invins!! Apropo de biliard si alte jocuri mi-a venit la fata locului o idee de revitalizare a bloggerilor sibieni, cam absenti de la intalnirile de socializare din ultimul timp. Propun sa facem o competitie intre bloggeri! Detalii intr-un post viitor!

La Club BSI eu m-am simtit foarte bine si cred ca la fel si restul celor prezenti,a sa ca voi ati ratat! 🙂