Club BSI

A fost si prima intalnire a Clubului BSI. Am facut schimb de carti intre cei prezenti (putini e drept). Am fost 8 oameni in total, din care 2 au stat foarte putin (Andra si o prietena de-a ei).

Am comentat filmul Ticalosii cu argumente pro si contra si, la fel ca pe toate forumurile, au fost opinii ca filmul e bun si altele ca e prost. Fiecare cu argumentele sale. Apropo de asta prietenul lui Zafox a spus o chestie despre filmele romanesti post-revolutionare ce m-a pus pe ganduri. El spunea ca nu ar trebui sa fie filmele asa depresive, si sa nu mai arate realitatea, ci sa ne inveseleasca. Asa cum face cinematograful american. Eu l-am contrazis, dar oamul exprima o parere larg raspandita, acceea ca filmele trebuie sa ne binedispuna si sa ne faca sa uitam realitatea. FALS! Unele filme fac asta, dar nu toate. Si in cinematograful american casele de film independente produc filme superbe despre realitate. Nu toate filmele trebuie sa fie cu “happy-end”.

Revenind la Club BSI am discutat si alte teme bine ilustrate in postul sau de Totul e numar, prezenta la intalnire cu “noul look” si cu anuntul ca are un nou prieten (promovat mai apoi de Sosobigman la toti noii veniti ca stire!).

Lucian a terminat berea din Club Premier unde ne-am intalnit! (asta pentru ca mai aveau doar o sticla de bere!!!)

Dupa aceea am jucat biliard pe echipe si cei mai slabi au invins!! Apropo de biliard si alte jocuri mi-a venit la fata locului o idee de revitalizare a bloggerilor sibieni, cam absenti de la intalnirile de socializare din ultimul timp. Propun sa facem o competitie intre bloggeri! Detalii intr-un post viitor!

La Club BSI eu m-am simtit foarte bine si cred ca la fel si restul celor prezenti,a sa ca voi ati ratat! 🙂

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Pui prea multe reguli si restrictii pentru intilniri, iar daca bloggerii sint asa cum cred eu, wild, nu agreeaza asta! Imi placeau intilnirile cu subiect spontan, de placerea de a te vedea si a povesti. Nu agrrez ideea clubului FBI asta 🙂

Calin Blaga

Draga Anonimule/Anonimo – Club BSI e altceva decat intlnirile Bloggerilor. De aia are subiecte separate si e mai organizat..fiind un club.

Intalnirile bloggerilor sibieni au fost fara subiecte prestabilite. Chestiunea e ca la ultimele au venit tot aceeasi oameni. Unii nu mai vor sa vina si pentru ca nu simpatizeaza anumiti bloggeri…. problema lor….

Eu astept ca cineva sa organizeze intalnirea din Octombrie a Bloggerilor Sibieni…eu trag pe intalnirile Club BSI dar vo veni si la cele ale Bloggerilor sibieni!

Cine vrea se poate intalni oricat de des! Deja suntem unii care ne tot vedem si ma bucur mult!

No

Lol. Nici aici aici n-am scapat de partea cu prietenul? :)) Nu e nou, e din vara.

Lucian

Am uitat sa-ti spun ca ti-am citit cartea si mi-a placut, a fost buna pt tren 🙂