Cine are personalitati multiple la Tribuna?

Am un comentator care se semneaza cand Andra, apoi Ion, Gabi, Ninel, Dorin etc si de fapt este aceeasi persoana de la Tribuna. A se vedea mai jos captura cu IP-ul: webmailul ziarului Tribuna. Acum exista doua posibilitati (ca in bancuri!): ori este un tribunist cu peronalitate multipla (dupa stil asa as spune), ori toti tribunistii citesc la serviciu Podul Minciunilor (vai oare stie tovarasul patron Carabulea!?!? Am auzit ca a dat interdictie in Tribuna sa se mentioneze numele meu. Ce tare!). Comentati voi alaturi de tribunistul cu peronalitate multipla. Rudotel, frate!
Cine are personalitati multiple la Tribuna?

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
ninel

Esti haios cand faci pe Colombo,descoperi IP-uri,bla bla. Pai iti spuneam eu ca e vb de Tribuna, nu trebuia sa mai faci pe detectivul,mai agitat mic ce esti. Auzi, nu avem voie sa vb despre tine,dar important esti mai baiatule si noi nu stiam.Ai cumva impresia ca esti atat de important incat sa trebuiasca sa fie interzisa rostirea numelui tau?Sa fim seriosi. E drept, nu obisnuim sa vb despre ratati.Cred ca de acolo ai tras concluzia ca nu avem voie sa te pomenim. In rest, sa fii sanatos ca asta e cel mai important. Ura si la gara.

radu

Ha,ha, mai Ninel sau Lenin pe dos, ca sunteti niste comunisti ratati si demni urmasi ai ziarului ceausist, devenit fituica lui Cacabulea stiam, dar toti sunteti si pe invers?

ninel

Pe invers? A refuzat-o cineva pe sora-ta? Inseamna ca era naspa:::)))