Ca tot v-am vorbit de colectivul LGBT si sustinatorii sai

IygxGgq

Doua chestii vreau sa abordez pe subiect.

Locatia marsurilor

Robin se declara revoltat ieri pentru ca Boc le-a dat celor cu marsul LGBT o strada periferica ca sa se poata manifesta in timp ce fascistilor le-a dat autorizatie sa se manifesteze in zona centrala.

Dupa cum i-am si comentat la postare, eu unul nu vad nicio problema in abordarea asta fiindca una e sa aplici legea corect si alta e sa-ti exprimi liber convingerile personale.

Intre ce a facut Boc (pe care eu personal il urasc prin toti porii) si ce a facut Angela Merkel atunci cand a pus pe ordinea de zi o lege, dar a votat impotriva sa, eu unul nu vad nicio diferenta fiindca legea nu-i impune primarului explicit sa autorizeze marsul gay in centru.

Asta e un aspect.

Duduia agitatoare

Al doilea aspect e legat de faptul ca o parte dintre sustinatorii colectivului LGBT erau scandalizati ieri pentru ca jandarmii si-au facut meseria si au evitat conflictele. Daca pana de curand eram obisnuiti ca diversi fascisti sa mearga si sa-i provoace pe aia care marsaluiau in sustinerea colectivului LGBT, de data asta o duduie, sustinatoare a colectivului LGBT, a considerat ca e oportun sa plece si sa se certe cu cei aproximativ 50 de fascisti care marsaluiau impotriva LGBT.

Nu stiu de unde i-a venit femeii respective ideea asta, insa ea denota cat de mult ii lipseste inteligenta. Mi se pare de-a dreptul amuzant ca tu care reprezinti o oarecare bisericuta sa te duci la bisericuta celorlalti si sa le spui ca bisericuta ta e mai tare, ca a lor e infecta si ei n-au voie sa zica nimic de rau despre bisericuta ta.

Parca marsurile astea LGBT erau despre respectarea unor drepturi si nu pot sa nu ma intreb ce respect reiese din atitudinea respectivei? Pai daca unii au dreptul sa se manifesteze de ce n-ar avea si ceilalti pentru ca deocamdata fascisti si homofobi cum sunt ei n-au fost scosi in afara legii, deci au tot dreptul sa faca ceea ce fac, iar cine are pretentia ca societatea sa-i respecte oaresce drept n-are ce cauta la marsul celorlalti indiferent cat de bune sunt intentile sale.

Asa ca in opinia mea jandarmii au procedat cum era firesc atunci cand au scos-o pe misionara LGBT din mijlocul homofobilor pentru ca (si aici o sa par extem de misogin, insa asta e opinia mea si sunt liber sa o spun) in anumite situatii femeile pot sa fie extrem de proaste de gura si pot provoca intr-un mod de-a dreptul remarcabil. Tocmai de aceea cred ca decat sa iasa lesinata in bratele jandarmilor datorita pumnilor primiti de la niste gorile homofobe cred ca mai bine a iesit zbatandu-se si cat de cat nevatamata.

foto via Imgur

Ah! Inca ceva ce voiam sa zic pe subiect. Daca intrebi orice membru sau sustinator al grupului LGBT ce inseamna marsurile astea o sa-ti spuna ca ele reprezinta in fond o cerere de revendicare a unor drepturi, numai ca astfel de marsuri continua sa fie organizate si in tari unde au primit deja toate drepturile pe care si le revendicau initial asa ca poate sa ma lamureasca si pe mine careva dintre sustinatori sau membri de ce se mai organizeaza marsuri acolo unde au deja drepturi?

L.E. S-au pronuntat pe subiect Marian & Corina.