Blog de deputat. Ştirbeţ. Cornel Ştirbeţ

Blog de deputat. Ştirbeţ. Cornel Ştirbeţ  Deja moda cu blogurile a luat proporţii între politicieni. Iată că a ajuns şi la cei de Sibiu, mai săraci până acum în exprimarea online. Cornel Ştirbeţ, deputat PDL Sibiu şi-a lansat ieri blogul. Nu am comentat să văd cum se prezintă. Acum am citit, văzut… Îi urez “succesuri” mai multe decât ale colegei EBA.  Primul text, aparent de literatură, dar dă clar într-o satiră politică. Aici va găsi deputatul de cuviinţă să îl ia la rost pe primarul Iohannis. Textul este un pic cam prea abstract, dar poate din emoţia începutul online.

Stau cu ochii pe el să văd ce “păsărele” scoate!

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
neo

pai si ce te face sa crezi ca vechiul “soldat” din garda partidului comunist sibiu chiar scrie pe blog?..

misu pensionarul

nici macar o fotografie originala cu sibiu nu are, trebuie s-o fure de pe wiki? oricum e varza ceea ceea ce scrie, (terminand cu publicitatea si pagina despre), e orbit de ura autorul textelor, cine o fi acest autor.
eu inca sper sa existe Dumnezeu si sa le dea tuturor, cat nu pot duce: https://www.antena3.ro/economic/news/ministrul-finantelor-se-gandeste-sa-impoziteze-pensiile_92768.html

Platiror de taxe

Eu pe fiinta asta as caracteriza-o astfel : ” Sclavul lui Chirou’ ” . Oameni buni .. toti alergam dupa bani si practic a devenit scopul nostru in viata pentru ca asa ne-a invatat sistemul ( fie el psdist, pdlist etc. ) dar noi spre deosebire de ei avem mandrie. Eu unul nu as putea niciodata sa ma prostituez oricat de multi bani as primi, in schimb vad ca in pdl asta este o lege …

dina

Nu cred ca este o solutie stralucita infiintarea acestui blog.Ma gandesc deja ce comentatrii vor aparea si de loc magulitoare.