baleares punct ro

In urma cu vreo cateva saptamani am inceput un proiect online denumit baleares.ro prin care intentionam sa creez un portal informational dedicat atat romanilor rezidenti in arhipelagul Balear cat si turistilor sau emigrantilor ce vor sa vina intr-una din insulele Baleare.

Dupa ore de munca intensa din punct de vedere structural si al functionalitatii proiectul este gata. Din punct de vedere al continutului urmeaza ca probabil ani la randul de acum incolo sa se adauge continut de interes comun pe baleares.ro.

baleares.ro-logo

 

Printre informatile ce urmeaza sa apara pe site se numara recomandari si recenzii in ceea ce priveste evenimentele si locurile in care rezidentii sau turistii isi pot petrece timpul liber, recenzii cat se poate de obiective si in limba romana, informatii utile atat pentru turisti cat si pentru rezidenti in ceea ce priveste servicile oferite de institutile spaniole, o enumerare a servicilor oferite de rezidentii romani in arhipelag, un serviciu de mica publicitate, un forum si nu in ultimul rand o galerie foto si video oferita de Mallorca Gallery.