Antiprimavara

Asta nu este primavara. Este antiprimavara. Iarna asta nesimtita, era frumoasa la inceput, asa putin, cu ceva zapada, un bulgare, dar acum a devenit nesuferita. Vreau sa plece!! M-am saturat de ea. Mi se pare doar mie sau mai avem doar doua anotimpuri: iarna si vara. Iar iarna este din ce in ce mai lunga… Am primit de dimineata pe twitter un link muzical pe care vi-l impartasesc, legat de acest subiect.


Asculta mai multe audio Muzica

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Si stau si ma intreb unde e “Incalzirea globala” ca-mi ingheata toate cele…

hehe si ca sa pun si eu paie pe foc: la noi erau 15 grade azi dimineata la ora 8 😀 si n-am vazut zapada de un an de zile; sorry, stiu ca e nasol sa nu se mai termine frigul odata!:D

Azi dimineata cand am vazut cerul de un albastru pur am zis ca asta e ziua perfecta de un tur lung pe role…da de unde…zapada pe acoperisul caselor de aproape 10 cm. @Cisnadianu’Turmentat: pe saptamana viitoare s-au anuntat maxime de 16 – 18 grade, cu o diferenta de temperatura de la o zi la alta(si nu de la noapte la zi) de aproape 12 grade. Parca ma si imaginez, intr-o zi cu pantaloni matlasati de iarna iar a doua in pantaloni scurti pe role…aici e efectul incalzirii globale. ps: legat de iarna – profa de meteorologie zice ca e cea… Read more »