Amenințați

Andreea Bacila, acum este blonda, patroana de șla Charme care m-a ameninta pe mine si familia mea in propria casa
Andreea Bacila, acum este blonda, patroana de șla Charme care m-a ameninta pe mine si familia mea in propria casa

UPDATE 1: Deși spune că se numește Andreea Băcilă, de fapt acesta este numele ei după prima căsătorie, nu și prenumele. Am vorbit cu fostul ei socru și acesta avea doar cuvinte rele despre ea. Acum se numește Ana Mihaela Apetrei și deci face uz de nume fals, pentru ca in articolele cu link de mai jos se da drept Andreea Bacila sau Andreea Apetrei… Este recăsătorită și a luat numele noului soț.

UPDATE 2: pentru toti cei ce ne-au scris pot sa spun ca inca suntem sub tensiunea si teama evenimentelor. Am inchis bine usa! Miine mergem la Politie sa dam declaratii. Cum sunt un om non-violent nu imi plac chestiile astea. Nu am crezut ca voi pati vreodata asa ceva, mai ales in cazul asta in care noi nici nu eram implicati. Mi se pare ca totul a luat proportii aberante de la un simplu conflict de munca al unei fete cu o patroana sibiana. Trist!

UPDATE 3: Vineri dimineața am depus reclamație la Poliția Municipiului Sibiu. Mi s-a spus că într- săptămână vom fi chemați să dăm declarații mai amănunțite, apoi o vor investiga pe numita Apetrei Băcilă Andrea Ana-Mihaela (pe toate numele ei). Justiția să-și urmeze cursul. reclamația este înregistrată la Poliție cu G nr. 30836 SB din 05/02/2010.

Astăzi părea o zi de joi ca oricare alta, cu program prelungit la birou. Dar seara ne-a adus familiei mele un eveniment neplăcut. În jurul orelor 18, Andreea Băcilă, fosta patroană a fetei care stă la noi, Bianca a sunat la ușa casei noastre. Eu eram la serviciu. I s-a deschis ușa, dar dintr-odată două matahale de posibilă etnie rromă au apărut după ea și au forțat intrarea în casă. Ce vroiau? După spusele Andreei Băcilă, patroană la coaforul Charme de pe Mitropoliei 27 din Sibiu, unde a lucra două luni Bianca, această patroană a angajat aceste două matahale cu 30 milioane (probabil lei vechi) să o bată pe Bianca și pe mine. Motivul? După ce a lucrat două luni la acel coafor Bianca a cerut să i se facă măcar carte de muncă. În schimb Andreea Băcilă a refuzat și, mai mult, a refuzat să îi dea salariul pe ianuarie, și a dat-o afară îmreună cu o altă angajată, și aceea la negru. Se pare că patroana aceasta practica de mulți ani munca la negru. Ieri am fost sunat la redacție de Andreea Băcilă să mă amenințe că cine sunt eu să țin la mine în casă pe Bianca. Eu i-am spus că e treaba mea și a familiei mele. De asemenea patroana spunea că i s-a sprt un geam la coafor și ea știe că Bianca a fost. Eu am sfătuit-o s- nu facă acuzații gratuite și să anunțe Poliția pentru geam. Știam că în curte cu acel coafor este o firmă ce are cameră web nonstop. Plus știam că Bianca a fost cu o seară înainte în casă.

Asa arata acum Andreea Apetrei, fosta Bacila

Revenind la ziua de azi, patrona Andreea Băcilă s-a trîntit pe scaun în bucătărie și cînd a văzut-o pe soția mea Lili cu fiica noastră Karina în brațe a zis “Aaa. Dumneata ești soția domnului cu care Bianca întreține relații sexuale!” Vă dați seama ce idioată! Nici măcar nu ne cunoaște. Cei doi malaci aduși de ea s-au poziționat strategic. Unul fila casa și exclama ce casă frumoasă și dotată avem. Altul urla la Bianca că o arnjează el, că nu mai ajunge ea acasă la Focșani etc. Mai mult, Andreea Băcilă spunea că și eu voi fi ținta lor, că ea a primit un control ITM azi și i-a dat amendă 45 milioane. Mai bine dă 30 milioane la ăștia doi a zis ca să ne rezolve. Apoi Lili a sunat la 112 și Poliția o tot întreba aiurea și evita să trimită un echipaj. Cei trei intruși când au văzut că vorbește Lili cu Poliția au fugit pe scări și urlau că ne așteaptă pe stradă. Cînd erau pe scări m-au sunat pe mine de pe telefonul cu numărul 0744626047 (se pare că numărul este la patroanei coafeză). M-au întrebat unde sunt fără să se recomande. Am insistat cine este cel ce mă sună și când am văzut că insistă i-am zis că sunt la ziar. Erau de față toți colegii mei. Ca și cu o zi înainte când patroana Andreea Băcilă a vorbit cu mine la telefon.
Nu au mai apărut la redacție, dar eu imediat am sunat la 112 și am reclamat. Deja cazul era știut, dar polițistul de serviciu dădea din colț în colț că să vin eu la sediul lor cu Bianca să depun plîngere penală. Am zis că merg, dar mă duc doar mîine, pentru că nu vreau să le las pe Lili și Karina singure seara. Am anunțat și vecinii să fie în alertă. Apoi am venit acasă unde am aflat și mai multe detalii ale întîmplării triste.

Trist este că o astfel de persoană ca Andreea Băcilă a transformat un conflict de muncă într-unul penal. Intrarea abuzivă la mine în casă, amenințările directe și prin telefon…. Am sunat-o seara pe marea patronaă de coafor și a spus că ea nu a fost la mine în casă, că are martori (mincinoși) că ea a stat acasă. Uită că am camere web în casă, vecini etc

Cazul nu îl voi lăsa așa mai ales că în discuția telefonică de seară în care i-am cerut politicos explicații, ea a negat, mai mult, m-a amenințat și mai mult. Că eu fac uz de funcția mea, că eu o ameninț pe ea. Și că m-a reclamat la Poliție. Și i-am spus că bine a făcut, că și eu o voi reclama și ne vom judeca pentru că eu cred în justiție. Dar nu tolerez amenințările în propria casă adresate familiei!

În acest caz am fost amenințat ca jurnalist! Pentru că această patroană are impresia că eu o persecut, deși habar nu am cine a sesizat ITM, dar mî bucur că a făcut-o. Să speră că și Poliția

și Procuratura îi va face zilele următoare o vizită, două. Poate și Poliția Economică. Cine este Andreea Băcilă, patroana de la coaforul Charme de pe strada Mitropoliei? O știți? Ce știți despre ea?

Ce mă sfătuiți să fac în continuare?

Poza este din Sibianul
Poza 2 este din Adevarul de Seara