Am citit Adevarul de Seara

Duminica dupa-masa am gasit in centru Adevarul de Seara, editia de Sibiu. Am luat sa o citesc. Normal ca zvonul Mazemania de acum doua luni despre componenta redactiei s-a confirmat… Sunt aceeasi oameni de la Sibianul, care acum fac si Ora de Sibiu. Dar dincolo de asta am fost surprins sa vad un ziar local ce avea 4 subiecte din Sibiu si restul umplutura regionala, nationala. Altfel zis informatie de Sibiu aproape nimic. Nu dau sanse mari unor astfel de ziare centrale facute sa para locale….

Am citit Adevarul de Seara
adevarul-de-seara

PS: Cum vedeti si in foto standurile Adevarul de Seara sunt adesea langa cosuri de gunoi. Proasta inspiratie…

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
alina

Vai ce destept esti tu….nu poti dormi noaptea de grija altora…care, apropo, fac ceva pe lumea asta…

in bv le-am vazut pe langa ceva hoteluri.. drept e ca nu am apucat sa il citesc

Valeriu Dan

Domnule Blaga am ajuns la blogul d-stra datorita etichetelor false din tag-urile postate. Vreau să vă spun că am citit şi eu adevărul de seară şi imi permit să vă contrazic. Văd că faceti cu ardoare reclamă mascată la Sibiu 100%. Bravo d-stră. Legat de Adevărul de Seara, primul lucru care m-a atras la acest ziar este faptul că nu are deloc politică. Apoi grafic arată excelent. Să fim seriosi. În presa locală sibiană nu există la ora actuală nicun ziar de calitate. Sincer îmi place şi că are informaţie de interes national. Asa nu mai dau banii si pe… Read more »

Valeriu Dan

Si incă ceva. Imi permit să vă mai adresez o intrebare. De ce nu dati sanse acestui ziar? Sunteti expert in presa scrisa? Că nu am găsit nicun articol sau vreo referintă despre d-stră si să aibă legătura cu mass-media

Radu Micu

Caline, ce ziar cotidian gratuit mai exista in Sibiu ? Poate nu stiu eu, dar nu cunosc. Dupa cum zici si tu, Adevarul de Seara nu prea are informatii locale, dar asa este reteta. Se tipareste la Cluj, iar editia se inchide din punct de vedere editorial la ora 12. Dar este GRATUIT si asta conteaza foarte mult. O sa primeasca o felie importanta din publicitatea locala ( tirajul conteaza ), iar ziarele locale o sa fie afectate ( cred eu ). E clar ca este un ziar sustinut financiar, contabiliceste vorbind este pe pierdere. Dar asta nu conteaza, pentru… Read more »

costel

Subscriu la ce zicea Calin. Prea putine informatii din Sibiu. Unde mai pui ca exista riscul ca stirile care apar in Adevarul de seara sa fi aparut in cotidianele locale la prima ora a zilei.
Poate isi vor schimba politica editoriala, nu stiu, dar stiu ca mie imi place ultima pagina scrisa de Adela Mohanu.

fcb

si Patriciu nu mai vine?

irina

Cam devreme sa facem aprecieri asupra ziarului…abia s-a lansat. Eu zic sa mai asteptam putin.
Cat priveste componenta, chiar nu vad cat de relevant este faptul ca echipa redactionala este aceeasi cu cea de la Sibianul sau de la Ora de Sibiu.
Oamenii sunt jurnalisti de profesie, prin urmare scriu acolo unde considera ei ca este bine sa scrie. Hai sa nu fim carcotasi !