Sa ne umplem de penibil

comentator1.png

Apropo de postarile anterioare, adica asta, asta si asta, scriu acest ultim articol pe aceasta tema, ca sa-i dovedesc echipei de la ULBS cat de penibil(i) sunt.

Apropo de o stire comentata de Roxi, un anonim care posteaza la comanda face urmatorul comentariu:

 

comentator1

Pentru care a primit drept raspuns din partea mea articolul acesta.

Acelasi comentator revine si isi motiveaza limbajul de turma ca raspuns la comentariul lui Calin

comentator2

Ei bine pana aici toate bune, intr-adevar as putea sa-mi fac mea culpa si sa recunosc ca am gresit tinand cont ca intr-adevar Calin a postat inaintea lui comentariul si i l-as fi aprobat daca nu ar fi folosit limbaj de “intelectual”

comentator3

Acuma probabil ca nu veti vedea nimic rau in lucrul asta, insa ca urmare la acest articol dansul revine sa clarifice situatia precum si comentariile dansului fiindca eu, in penibilitatea mea am inteles gresit

comentator4

Acuma sa luam putin faptele in ordine cronologica. N-am sa mai explic, am sa postez doua franturi, una din comentariul lui Calin si cealalta din comentariul prietenului meu anonim:

Calin: e de 105.000 euro limuzina cu tot cu tva ca pretul oferit de ulbs e 360.000 lei plus TVA. Dar sa nu uitam ca Turnul Sfatului are contract anual de publicitate cu ULBS. Sa vezi stirea si paginarea ei in ziarul unde scriu eu…. Editia de print va fi deliciu!

STK: Desi nu ai aprobat, sper ca ai inteles din comentariile mele ca postul la care ai facut initial screenshot nu iti era adresat tie ci lui calin blaga. Pe atunci eu credeam ca el se ocupa si de turnulsfatului (am aflat ulterior ca nu are legatura) si am vrut sa ii reprosez faptul ca nu e un adevarat jurnalist daca a sters postul despre limuzina de frica ca ar pune in pericol contractele de publicitate cu ulbs.

Acuma eu de aici inteleg ca ori ai raspuns din reflex draga domnule, ori ca incerci sa dregi busuiocul invocand fel si fel de scuze de fetite. Nu ma intereseaza identitatea ta, dupa cum spuneam doar am conditionat aprobarea comentariilor tale deoarece nu ai pic de curaj.

Oare o fi coincidenta ca si Zeno si el m-au facut “comunist”? Asta-mi trebuie daca nu tin cu partidul. In fine adevarul e ca sunt penibil(i)

Ah si apropo, Malin e numele din buletin. Stiu ca suna exotic la fel ca Zeno.